/and I am done with my graceless heart/

2016-03-30 20.18.16

Yo!
Ska försöka hålla det här kort för jag har lite att fixa med, men ville titta in och ge ett livstecken. ?

Det var en grej som gick upp för mig under loppet av… ja, tja, förra veckan. Av två av varandra helt oberoende personer som jag har känt länge och som betyder mycket för mig fick jag höra att jag var förändrad, en annan person. Alltså, positivt menat.
Båda dessa personer hade jag liksom inte haft tid att sitta ner och verkligen ha ett riktigt ni vet sådär fint SNACK med på väldigt länge, så det är klart att de märkte av förändringen på ett annat sätt än de jag träffar ofta gör.
Jag blev så glad.
Kan inte säga det på något annat vis. SJUKT GLAD blev jag av att höra dem säga det. Minns ni att jag skrev i typ januari förra året att jag upplevde något slags fågel fenix- stadie? Det var INGENTING. Det var ju bara de första pyrande gnistorna av vad som skulle bli en jävla dånande eld.

Nu däremot. Nu SNACKAR VI. Ja. Jag har drabbats av lite hybris tror jag. Är så full of myself att jag nästan storknar. Jag är en HÄRLIG människa! LJUVLIG rentav! Herrejävlar alltså. *skrockar nöjt*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *