Nygamla älsklingar och en färsk budgetfavorit

För typ 10 år sedan (runt 2006-2008:ish) var jag heeeeelt besatt av Lee Staffords hårprodukter. Till stor del på grund av den unika och sjuuuukt beroendeframkallande doften. ALLTSÅ. Don’t even get me STARTED. Jag hade den t o m som parfym. Nu var det iaf dags att fylla på lite i duschhyllan och när en tjej höjde inpackningen ”Treatment for hair that never grows past a certain length” till skyarna i en video på youtube så blev jag a) påmind om min kärlekshistoria med märket och b) såklart taggad på att testa inpackningen. Jag menar… Namnet säger ju allt. Dels så är ju mitt hår avbrutet och i stort behov av att sparas ut just nu och dels så har jag ALLTID haft som en liten glugg i min lugg liksom, typ i höjd med min haka; ett ställe där håret helt enkelt inte blir längre än så, utan går av. Jag passar in i målgruppen, helt enkelt. Dessutom var mitt silverbalsam från John Frieda nästan helt slut, så jag behövde ett nytt och ville gärna testa (och sniffa på) Lee’s. (Jag använder LCC’s silverschampo och tycker att det är grymt, så det fortsätter jag med. Om nu någon undrar. SÅG NU att det har kommit balsam också! Får testa det nästa gång.)lee-stafford-philip-b-respons-body
Även min leave in-inpackning från Macadamia sjunger på sista versen, så jag återvände till min andra favorit, den som jag tjatar om ååår ut och åååår in här: Philip B’s ”Lovin’ Leave In”. Även denna: DOFTEN. AAAAHHH MMMM OOOHH. Blev dock endast en liten förpackning den här gången pga mycket dyr produkt (men prisvärd!!!!!!). Dessutom klickade jag hem långa hårnålar. Yaaassss. De är the shit. Och nu behöver jag inte vakta de två jag hade kvar från en tidigare förpackning som om de var Saurons ring längre. Skööönt.

BONUS på det: Har hittat en bodylotion som gör mig mjuk som en silkesvante men som kostar 40 spänn och är helt parabenfri. Jääähhj! Respons Body Extra Caring Lotion. Thankyouuuu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *