Böh.

meepJomen hej buddies.

Ni vet när man haft en datakrasch och varit tvungen att formatera hela skiten?
Och när datorn sedan är återställd och glädjen över det sakta sjunker undan och du får tid att sörja det som försvunnit samt minnas allt du behöver ladda ner och fixa för att återställa allt HELT? Och man ba… dör litegrann.
Ja. Just där är jag nu.

Alla mina foton från i år är väck. Eller… Många iaf. Med lite tur kan jag återställa de flesta från dropbox. Så är även … massor av andra grejer som jag inte pallar tänka på just nu. Urrghhh.
Nåväl.

 

Iaf! Jag lever! Och egentligen är allt PÅ TOPP! Imorgon ska jag göra en grej jag drömt om länge. (LÄÄÄÄÄÄÄNGE!!)  Spännande va? 😀

När det känns som att du inte har tid att sova för att livet är för spännande.

IMG_20160411_232635Intensiv dag! Drog över tiden på kontoret, fick motvilligt springa till tåget vid 18 och direkt från tåget till möteslokalen för att ha styrelsemöte med brf. Nästa gång blir mitt sista innan jag avgår! Tjohej. Det har varit givande men det sista året har det i princip bara inneburit stress för min del och jag har inte kunnat sköta min uppgift som sekreterare särskilt bra. Mao är jag SÅ redo att lämna över stafettpinnen till en person som jag vet kommer att bli perfekt!

Nu skriver jag fel för att jag somnar med telefonen i handen. Så… Gonaaaatt! ?