När Jessica inte längre var sugen på ägg- och kaviarmacka

Alltså, jag är ju en periodare när det kommer till… ätbara saker. Jag kan snöa in på en grej och sedan lever jag i princip på det under en kort eller lång tid. Ägg- och kaviarmackornas era har varat sedan i höstas. Sedan… oktober? November? …så har jag ätit minst en varje dag. Alltid till frukost och ofta till kvällsmat också. Ljuvligt gott.
Men så i måndags kväll så kände jag att min kaviar liksom smakade så himla mycket… fisk. Igår morse kändes det… ooookej igen. Men idag så kände jag verkligen hur jag var sugen på att återgå till mitt och Daniels ursprungliga smörgåskoncept från förra året (innan ägg&kaviar kom in i bilden, alltså): ost, tomat (helst plommontomater om jag får bestämma) och gurka. Toppat med lite flingsalt. Och om jag är sugen på det: krasse.
Åt det ikväll. Åhhhhh vad gott det var. Längtar till frukost igen nu! Kaviarfesten kanske får bli en helg-grej ett tag nu? OUTSÄGLIGT less var jag på det imorse iaf.

2016-05-11 19.42.53

Okej, det var allt. Jag vet, ni ba:

Över och ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *