/I’ve got that sunshine in my pocket/✨ [fredag!]

Heeeeej!
JÄTTESEN lunch blev det idag, för jag gav mig DEN på att göra större delen av en grej som måste bli klar idag innan jag fick äta. Det är egentligen en dålig strategi eftersom min hjärna packar ihop mer och mer ju större tomrummet i min mage blir. MEN IAF.
2016-06-17 15.11.31
Måste bara få säga det här: Jag är så tacksam över att min rosacea ÄNTLIGEN har blivit avsevärt bättre och den STORA magin började när jag hämtade ut min EMS SALVA för en vecka sedan idag. (!!!!!) Jag köpte cremen först och den är superbra på mina händer och kan nog bli lagom när rosacean vilar (ja, jag skulle ju inte bli ledsen om den försvann för gott lika plötsligt som den uppstod för en dryg månad sedan, men let’s not bli för optimistiska här), men den bet inte fullt så mycket på min knastertorra, flagiga och ”skrovliga” hy i nyllet. SALVAN däremot… Alltså. Både morgon och kväll har jag kört två lager av EMS-salvan som fått gå in (vilket den gör fort när man är så torr som jag har varit) och därefter ett lager Dermalex rosacea-salva. Helt sjukt vad härlig världen kan kännas igen när ens plyte inte är helt fnasigt och visset! Jag har alltid fått höra av vänner med bråkig hy att jag ska vara lycklig att min är så okomplicerad – och nu förstår jag verkligen dem på ett helt nytt sätt. Och uppskattar min vanligtvis samarbetsvilliga hy mer än jag gjort förut.❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *