/It’s a new soundtrack/ I could dance to this beat forever more/

Yo.
Bästa helgen på L Ä N G E. Let’s leave it at that. 💞💃🏻🍻
Fast nej: Shoutout till Joppe som agerade min lördagsdate!

2016-07-30 21.03.40
HEJ.
Sned bild pga jag håller upp telefonen för att fotografera över damerna som satt vid bordet bredvid och var I VÄGEN.
Sned bild pga jag håller upp telefonen för att fotografera över damerna som satt vid bordet bredvid och var I VÄGEN.
LATER
”A FEW HOURS LATER . . .”
Drack ROSA PANTERN för första gången sedan jag var tyyyyyp... 20? 😂
Drack ROSA PANTERN för första gången sedan jag var tyyyyyp… 20? 😂
Pokéjakt med Pulia, med fika på pokéhotspoten Radiokakan☕️📱
Idag: Pokéjakt med Pulia, med fika på pokéhotspoten Radiokakan☕️📱

 

... och så crave:ade jag olivsallad SÅ JÄVLA HÅRT. Hade hampabiff samt avocado med yoghurt/lime/honung/timjan-sås till. Bästa dagen-efter-maten på länge. 🙏🏻
… och så crave:ade jag olivsallad SÅ JÄVLA HÅRT. Hade hampabiff samt avocado med yoghurt/lime/honung/timjan-sås till. Bästa dagen-efter-maten på länge. 🙏🏻

Helg!


– Idag var jag och fixade pass! Suuuperful bild och allt! Håhåjaja. Jag såg iaf snäll ut, som jag sa till mannen bakom disken. 🤓 Och han frågade inte om jag ville ta en ny och eftersom jag blir extremt from och fjäskig i närheten av poliser så iddes jag inte be om det heller. 🙍

– Jag skriver detta inlägg på min TREDJE iPhone 6s Plus i ordningen nu, sedan jag skaffade den (första) i slutet av maj. Shoutout till Tre’s verkstad som var så snabba den här gången iaf! Hade verkligen inte räknat med att få den innan helgen, snarare med lite tur till nästa helg. Nu ser jag fram emot en okomplicerad framtid med min älskling #3. TREDJE GÅNGEN GILLT, AMIRITE??!

– Jag har tänkt införskaffa en bomberjacka ett tag nu. Hade blivit helt frälst av en från Elly Pistol (quiltad på både utsida och foder, samt ceriserosa foder), som sedan var SLUTSÅLD i S när jag skulle beställa den. #antiklimax 😤
Men så snubblade jag över H&M’s svarta variant med gammelrosa foder idag och var tvungen att testa den DÄR OCH DÅ. Hade sett den i katalogen som kom häromveckan och tyckte att den var schysst, men trodde av någon anledning att den inte skulle vara i det material jag vill ha. Men! Det var verkligen KÄRLEK vid första ögonkastet irl nu. Dessutom gick den på 399 bananer, så om jag skulle vilja investera i en till sen så behöver jag inte störa mig på att jag lagt en orimlig summa på en ”kompromiss”. Men jag älskar den där jackan! Den är så mjuk, gosig och fin!😻😻😻

– Nu är det helg. ÅHH VAD JAG SKA SOVA! Mmmm vad härligt. Jävlar i min lilla låda vad trött jag varit de senaste morgnarna.

– Medan jag sveper mitt morgonkaffe aka blir arbetsduglig –

HEJ JAG ÄLSKAR THE BALM. 🗣Shoutout till Tjoffis som snällt tog på sig sitt intresserade fejs och mm:ade, oh:ade och STÄLLDE FRÅGOR på ett väldigt engagerat sätt när jag visade min nyss inköpta palett för honom och förklarade betydelsen av matta produkter. Vilken man! Gläds över att min lillasyster haffat en så redig karl.🦄 💁🏼
HEJ JAG ÄLSKAR THE BALM. 🗣Shoutout till Tjoffis som snällt tog på sig sitt intresserade fejs och mm:ade, oh:ade och STÄLLDE FRÅGOR på ett väldigt engagerat sätt när jag visade min nyss inköpta palett för honom och förklarade betydelsen av matta produkter. Vilken man! Gläds över att min lillasyster haffat en så redig karl.🦄 💁🏼

Yo.
– Fulsov IGEN på bussen.

– Gläder mig över att det ska bli regn IDAG och inte IGÅR, som ju var sjusovardagen. Och om det hade regnat då så skulle det regnat i SJU VECKOR!!!! Tar detta med sjusovardagen på väldigt stort allvar from nu, som ni märker. Kommer nog att bli min viktigaste kalenderdag utöver hela min favoritmånad december.

– Jenny var tvungen att ställa in igår. 😩 Vi saknade dig, big sis! MEN vi kunde trösta oss med att det blev mer bubbel åt oss. #blessings #weshallovercome

Din-din
1) ”Du står i motljus så du kan göra vad som helst, det syns inte” sa jag och hade fel. 2) EFTERRÄTTSPAJ signerad Julia ❤️ 3) Jag tog bara en bild av Pulia och det var denna. 💁🏼Tea-time!

En utsläppt hår kind of day

into white
Hissen i kontorets trappuppgång = instant glossigt guldfilter 💁🏼👑🐱

Yo.
Ikväll ska Pulia och Tjoffis bjuda mig och Jenny på middag hemma hos dem. Åhhhh vad mysigt det ska bli!😺💞 Jag är MYCKET UPPSPELT över detta.

Det är tydligen sjusovardagen idag. Om du försov dig eller sov för länge (just den biten känns lite jobbig och luddig med tanke på att det är semestertider och jag har en känsla av att bondepraktikan tycker att allt efter 08:00 är okristligt sent-ish) idag så kommer du att VARA TRÖTT I ETT ÅR FRAMÅT. *flämt*
Jag sov som en baby inatt (i uttryckets rätta bemärkelse, inte Cougar towns tolkning – vilken faktiskt är fullt legit egentligen: ”Sleeping like a baby” now means not sleeping restfully, waking every ten minutes, and being either hungry or crying.) och vaknade långsamt och smått motvilligt, det måste erkännas. Somnade på bussen sedan också och har en STARK misstanke om att jag fulsov med öppen mun åtminstone halva vägen till Gullmarsplan. Nåväl. VAAAAD gör väl det om hundra år? Man kan ju inte alltid vara såhär *all of this-rörelse med armen över MOI* förtjusande i alla lägen liksom.

När jag styr musiken här på kontoret så blir det Skärgårdsradion just nu. Så mysigt med lite snickesnack och en bra musikmix. De är liksom småputtriga utan att vara sådär jobbigt skräniga som typ… alla radiopratare är annars. Sååeeehh ja. Ett tips. VARSÅGODA.
*ler stolt som om jag är först med att hitta den här kanalen*

Alltså. På tal om grejer jag är sen med att upptäcka/uppskatta. Jag drack en DIRTY CHAI igår, alltså en chailatte med en shot espresso i (eller flera, om så önskas). YASSSS! Alltså. Det bästa av två världar. Känner att jag vill ha en nu. Åh vad jobbigt.
Nackdelen med att jobba mitt i city är samma som fördelen, dvs att ALLT FINNS SÅ NÄRA. Blir lite svettig när jag tänker på hur mycket bananer jag lägger på kaffe och juicer i veckorna these days.

I ALLA FALL! Nu får det räcka. Farväääääl!

Ett semesterdåsigt city – och jag.

moneyy
– 👽👽👽 – // shoutout till Julia som bistår med sin avlagda iphone 5 under tiden min baby är i verkstadens händer! 😸🙏

HEEEEJ!
Idag var jag äntligen tillbaka på jobbet. DETTA ÄR ORD JAG ALDRIG KUNNAT SÄGA EFTER EN SEMESTER – EVERRRR. Det tycker jag är fint.
Jag lämnade in min nya iPhone (alltså nr 2 sedan  jag skaffade min 6s Plus för exakt två månader sedan) hos Tre idag (orkar inte dra storyn nu – fabriksfel) och tröstade mig med att spana in lite reor på vägen tillbaka till kontoret. Fyndade faktiskt en stickad halsduk (DEN HÄR i dark teal) för 87 spänn på American Apparel! … pluuuus att jag hittade den PERFEKTA croppade, boxiga sweatshirten där – i klarrött. 😻 😻 😻 Ä L S K A R den. Kommer nog att gå dit imorgon och haffa den i marinblått också… heeeehhh. Eller kanske svart? PERFEKT är den iaf, till jeans/diverse brallor med högre midja och till mitt favoritbasplagg för tillfället, h&m’s cirkelskurna kjolar.
Iaf. Väldigt glad över min halsduk. Det var liksom ett tecken på att mina bättre tider kommer. Jag längtade till hösten igår och tänkte på just det att jag behövde en ny! Boo-yaa.

Innan jag tog mig vidare till Gullmarsplan och direktbussen till Nynäs därifrån (alltså… älskar den bussen. Har jag nämnt det?) så gick jag till NK och fyllde på mitt lager av frukost-te. De har ett organiskt English breakfast som helt klart står sig i jämförelse med min all time fave i den här kategorin, dvs Teapigs Everyday Brew. Det senaste året har jag faktiskt kört på det här eftersom det liksom har varit enklare att bara knata in på NK än att beställa från UK. Nu blev jag dock sjukt sugen på det, så ska nog lägga en order… ANYWAYS. Kände även för att a) köpa hem lite mer smaksatt kaffe (har irish cream) och b) kände mig äventyrlig till mods. Därav blev det även kaffe med smak av apelsinchoklad. Det doftar supergott, I gotta say. Men å andra sidan så doftar ju nymalet kaffe typ ALLTID gott, oavsett om det är något billigt krafsmärke eller lyxodlat, superekologiskt, utbajsat av en liten apa osv osv osv (gissar iofs bara där på det sista, har aldrig testat sånt kaffe som passerat ett djurs tarmflora). NÅVÄL. Det återstår att se. Stay tuned för att få mitt omdöme senare i veckan, mao.🗣

Från att jag kom hem så har kvällen verkligen RUSAT iväg. När jag väl slog mig ner vid köksbordet med min ägg & kaviarmacka och te för att glo på ”The Affair” (jag binge:ar skiten ur den serien just nu, andra säsongen är INTENSE – dock inte på ett SOA-aktigt vis, utan mer… känslomässigt intensivt liksom) så var klockan halv nio och jag trodde på riktigt att klockan på ugnen gick fel när jag såg det, haha. MEN ICKE.

a few of my favorite things
✨… these are a few of my favorite thiiiings🎶

Efter det var det tvätt som skulle tas omhand, räkningar betalas och kläder till imorgon plockas fram. Och nu sitter jag här – och måste faktiskt gå och läääägga mig jue.

Gonatt!

Juni, juli, augusti – allt känns inte alls lättare då.

Jag ska inte gå in på en massa tunga saker här och nu. Jag har valt att försöka hålla det borta från bloggen på senare år. Men jag vill få det här sagt:

För mig är juli och augusti de tyngsta månaderna på året. Jag tycker att de är pest och pina, ärligt talat. Jag vet inte riktigt varför. Det har liksom inte hänt något speciellt en gång i min barndom *domedagsröst* som har satt spår. Snarare tvärtom. Jag har massor av fina sommarminnen som jag samlat och riktigt lagt på hög under hela mitt liv so far. Men under den senare halvan av mitt liv så har alltså högsommarmånaderna haft ett mörker över sig för mig – jag kan inte beskriva det på ett annat sätt. Summertime sadness.

Ångestdagar är ångestdagar DELUXE och jag kan i princip inte komma ifrån känslan av att vara illa till mods – jag vänjer mig vid den och inser i regel inte det förrän jag tar fram de varma tröjorna och kliver ut genom porten en morgon och tar ett andetag av luft som doftar höst någon gång i september.

Det är ju något så provocerande i det, att inte vara lojt lycklig när solen strålar, dagsljuset har varma toner av gult och livet är eeenklare och friiiare än under resten av året. Eller, om inte provocerande för alla, så är det väldigt svårt att förstå om man inte har tendenserna själv.
Vilket såklart lägger på ytterligare ett lager till det hela. Utöver att jag personligen inte alls upplever mitt liv som enklare eller känner mig mer fri så får jag liksom som ett dåligt samvete över att jag inte lyckas uppbåda DEN STORA SOMMARLYCKAN. Ja, ni hajar. Man vill liksom leverera. Vill inte att andra ska oroa sig. Man mår ju bra. Man är bara inte så jävla glad bara för att det är sommar.

Men. Något jag uppriktigt älskar med sommaren är morgnarna. På DET sättet så var ju DG en strålande arbetsplats. När det är helt tyst ute och knappt ens fåglarna har börjat kvittra än. En mås kanske kluckar lite halvvaket på något tak och det doftar jasmin och fuktigt gräs.
Mellan 05 och 11 är min favorittid på sommaren!

Var rädda om er. Och hoppas att sommaren behandlar er väl. 💕

Det här har fyllt mina första semesterdagar

semester-1

Jag läser, dricker te och äter en pb buttercup eller två någon gång ibland. Snap:ar med dem jag gillar mest, fick se hur mutti har det på jobbet och beskåda de gulliga sakerna de gör och säljer och gosar/bråkar/busar med kissemojerna. Promenerar/ventilerar och fikar med Pulia, blir beroende av spel (Rodeo Stampede och idag – äntligen!!!!!!!!!!!! – Pokémon Go), grillar på hamnis med familjen. Kommer hem sent i sommarnatten och har luftfuktighetslockar, fångar pokémons och tar trötta selfies på mitt bleka nylle som inte kommer att få någon färg i sommar eftersom jag undviker rosacean med spf 50 (hellre blek än rosaröd och månlandskap:ig).

Bland annat. 😻

Gonatt! 😽💤