En utsläppt hår kind of day

into white
Hissen i kontorets trappuppgång = instant glossigt guldfilter 💁🏼👑🐱

Yo.
Ikväll ska Pulia och Tjoffis bjuda mig och Jenny på middag hemma hos dem. Åhhhh vad mysigt det ska bli!😺💞 Jag är MYCKET UPPSPELT över detta.

Det är tydligen sjusovardagen idag. Om du försov dig eller sov för länge (just den biten känns lite jobbig och luddig med tanke på att det är semestertider och jag har en känsla av att bondepraktikan tycker att allt efter 08:00 är okristligt sent-ish) idag så kommer du att VARA TRÖTT I ETT ÅR FRAMÅT. *flämt*
Jag sov som en baby inatt (i uttryckets rätta bemärkelse, inte Cougar towns tolkning – vilken faktiskt är fullt legit egentligen: ”Sleeping like a baby” now means not sleeping restfully, waking every ten minutes, and being either hungry or crying.) och vaknade långsamt och smått motvilligt, det måste erkännas. Somnade på bussen sedan också och har en STARK misstanke om att jag fulsov med öppen mun åtminstone halva vägen till Gullmarsplan. Nåväl. VAAAAD gör väl det om hundra år? Man kan ju inte alltid vara såhär *all of this-rörelse med armen över MOI* förtjusande i alla lägen liksom.

När jag styr musiken här på kontoret så blir det Skärgårdsradion just nu. Så mysigt med lite snickesnack och en bra musikmix. De är liksom småputtriga utan att vara sådär jobbigt skräniga som typ… alla radiopratare är annars. Sååeeehh ja. Ett tips. VARSÅGODA.
*ler stolt som om jag är först med att hitta den här kanalen*

Alltså. På tal om grejer jag är sen med att upptäcka/uppskatta. Jag drack en DIRTY CHAI igår, alltså en chailatte med en shot espresso i (eller flera, om så önskas). YASSSS! Alltså. Det bästa av två världar. Känner att jag vill ha en nu. Åh vad jobbigt.
Nackdelen med att jobba mitt i city är samma som fördelen, dvs att ALLT FINNS SÅ NÄRA. Blir lite svettig när jag tänker på hur mycket bananer jag lägger på kaffe och juicer i veckorna these days.

I ALLA FALL! Nu får det räcka. Farväääääl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *