Helg!


– Idag var jag och fixade pass! Suuuperful bild och allt! Håhåjaja. Jag såg iaf snäll ut, som jag sa till mannen bakom disken. 🤓 Och han frågade inte om jag ville ta en ny och eftersom jag blir extremt from och fjäskig i närheten av poliser så iddes jag inte be om det heller. 🙍

– Jag skriver detta inlägg på min TREDJE iPhone 6s Plus i ordningen nu, sedan jag skaffade den (första) i slutet av maj. Shoutout till Tre’s verkstad som var så snabba den här gången iaf! Hade verkligen inte räknat med att få den innan helgen, snarare med lite tur till nästa helg. Nu ser jag fram emot en okomplicerad framtid med min älskling #3. TREDJE GÅNGEN GILLT, AMIRITE??!

– Jag har tänkt införskaffa en bomberjacka ett tag nu. Hade blivit helt frälst av en från Elly Pistol (quiltad på både utsida och foder, samt ceriserosa foder), som sedan var SLUTSÅLD i S när jag skulle beställa den. #antiklimax 😤
Men så snubblade jag över H&M’s svarta variant med gammelrosa foder idag och var tvungen att testa den DÄR OCH DÅ. Hade sett den i katalogen som kom häromveckan och tyckte att den var schysst, men trodde av någon anledning att den inte skulle vara i det material jag vill ha. Men! Det var verkligen KÄRLEK vid första ögonkastet irl nu. Dessutom gick den på 399 bananer, så om jag skulle vilja investera i en till sen så behöver jag inte störa mig på att jag lagt en orimlig summa på en ”kompromiss”. Men jag älskar den där jackan! Den är så mjuk, gosig och fin!😻😻😻

– Nu är det helg. ÅHH VAD JAG SKA SOVA! Mmmm vad härligt. Jävlar i min lilla låda vad trött jag varit de senaste morgnarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *