/dont let me let you down/ . . . /so help me stay for once/

Jag borde ha tröttnat så hårt på den här låten nu, men NOPE. Lyssnar på den minst 5 ggr/dag fortfarande. (Låg siffra, men tog något slags medeltal för de dagar jag är för rastlös för att lyssna på musik på buss/tåg.) Och videon är liksom ett piece of art i sig! 🦄 OBS på att jag tror inte att 360-film stöds av Safari – så kolla på chrome för att kunna styra kameran. 🙂

Annars då?
Det är redan ONSDAG. Paus. UTROPSTECKEN FRÅGETECKEN.
Och LÖN imorgon! Dock så blir det inte direkt shoppingläge den här gången, dels för att jag har YOLO:at lite för mycket och nu är det dags att börja bli lite mer uppstyrd och dels för att jag har lite tråkiga extrakostnader den här månaden. CSN, exempelvis. De vill tydligen att man BETALAR TILLBAKA studielånet?! Kan ni tänka er?💀
Oh well.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *