Tea talk


Heeej! Några saker jag har tänkt på under tiden jag druckit mitt frukostte:

– Jag har så sjuuukt mycket myggbett. Fram till förra helgen hade jag fått max 3 st på hela sommaren, sedan var det som att myggorna bestämt sig för att min respit var över och det var dags för det kliande helvetet att bryta lös. Jag kliar så att jag får blåmärken (vilket jag förvisso får extremt lätt, but still!!!) och jag håller på riktigt på att bli galen. 😵😫 Hatar myggor SÅ MYCKET. Ytterligare ett skäl till att älska den senare delen av året. (Oh no she didn’t! OH YES I DID.)

– IKVÄLL BÖRJAR ÄÄÄÄNTLIGEN DEN SENASTE SÄSONGEN AV BACHELORETTE PÅ KANAL 11! Fi-n-ally ska vi svennar få följa Jojo i hennes jakt på kääärleken! Alltså… Kan det inte komma en streamingtjänst som visar dokusåpor från USA? Jag skulle gärna betala en hunka eller två i månaden för att kunna se Kardashians, Bachelor-programmen i alla former, Real housewives of Beverly Hills etc synkat med när de visas i the US of A istället för att behöva vänta x antal månader och dessutom under den tiden förgäves försöka ducka spoilers i sociala media.🤔 KAN NÅGON TA TAG I DETTA?

– Jag stör mig verkligen på att min balkongdörr öppnas utåt. Det gör att man inte kan utnyttja 1/5 av ytan för möblering, för det skapar liksom ett hörn bakom dörren. Så dumt. Tvåorna i förmedlingen har förvisso mindre balkonger, men de kan utnyttja sina mer maxat eftersom dörren är på kortsidan. Ja… Det är sånt som slår en när man har bott i en lägenhet i snart fem år. He he. Kan man ringa en byggfirma och be dem vända på min dörr? Känns som att det skulle bli orimligt dyrt. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *