Mitt i veckan.

Yo.
Alltså man lär ju kunna färga håret med spirulina, med tanke på hur SJUUUUUUKT pigmenterat det är. Jag brukar ha typ en halv tesked i mina smoothies och det räcker för att göra dem ilsket gröna. Och inte sådär sexigt grön, som en Joe and the Juice-dryck, utan föga förföriskt grågrönt. Speciellt om man gör en smoothie med tropiska frukter som hade varit glatt gul om det inte vore för spirulinan.
Nåväl. Som Fredrik Wikingsson skulle sagt: Meanwhile, in Syria…

Jag försöker komma igång med springandet igen. Eller, jag har aldrig inte varit igång, men jag har sprungit mindre än jag önskat de senaste månaderna. Det, tillsammans med att livet har varit lite som en fest med paus för några dagars jobb här och var (även känt som vardagar) sedan i juli, har gjort att min form är haaaalvkul, tbh.
Men efter Tjejmilen så kände jag att lusten att springa liksom ruskades till liv och blev påmind om hur terapeutiskt det är för mig att göra av med lite spring i benen, så jag är på rätt väg igen känner jag. GOOD JOB, DUMDUM!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir de te och knäckemacka till Kardashians. Hurraaaaa!! Myset.

/It might be bittersweet but i can wash it down with wine/

Kvälls-mask
HEJ JAG KALLAR DEN HÄR LOOKEN FÖR HÅRMASKEN. Very Vogue.


Ughhhh. Det här är så fint att jag inte riktigt orkar med.💖

Jag hörde talas om Maja Francis första gången på Nynäskalaset. Vi satt och snickesnackade i gräset och jag stannade upp lite i samtalet och frågade Matilda vem det var som sjöng på scenen längre bort. Ingen av oss hade en aning förrän hon spelat klart och de hojtade tack när hon gick av scenen.
Nu är jag lite ledsen att jag inte hade bättre koll då, det hade varit fint att se henne live, inte bara höra på avstånd.

FREDAG vare häääär!

2016-09-09-17-46-43
1) Skrikande barn – inte bebisar, BARN. Viktig skillnad – på kaféet när man jobbar-minen. 2) Torsdagsmorgon med inkommande lyxkryssare. 3) Torsdagslunch på Vapiano med världens gulligaste Matilda och en hovstall-parad of some sort utanför?!

HEJSAN!
Wehooo, det är fredag igen! Redan?! Hohoho. Veckorna bara rrrrraaasar förbi. Återigen har jag en extremt uppbokad helg, så till NÄSTA helg så har jag nu gjort planer för en lugn lördag.
Med det inte sagt att planerna jag har för den här är dåliga – tvärtom! Fest med mysgäng imorgon och häng med le wimmie på söndag. Det enda tråkiga är hårfixandet. HOWEVER så är det ju superskönt när det väl är gjort. Jag ska ta en liten promenad nu, sedan ska jag börja plocka ur mina microring-extensions. Ska bli lite spännande att se hur mycket håret har växt. Jag ser ju på utväxten hur mycket, men det är liksom inte samma sak. 🤔

Hoppas ni har en SUPERMEGAMYSIG fredag!! (hahahahahahahahah, säger folk så på riktigt? Ja, jo kanske programledare på Barnkanalen.)

Den späckade helgen.

Yo!
Septembers första helg var allt annat än lös och ledig, om man säger så. Lördagen innebar TJEJMILEN – min första! – och sedan bara hem och vända (och ja, duscha dårå) och sedan iväg till kräftskiva med större delen av mitt Nynäsgäng. Jag var SUPERTRÖTT och avrundade uppfriskande tidigt (strax efter midnatt), men kände mig ändå supernöjd med kvällen. Älskar mina vänner, har jag nämnt det? Varje gång någon säger ”men det märks verkligen inte!” när jag berättar att jag har varit ledsen eller mått dåligt, så är det ju för att de får mig att glömma det och må bättre.💫

tjejmilen16
En egendomlig ordning – men SKITSAMMA! Först: Direkt efter målgång. Helt död. Stapplade vidare mot vatten-utdelare och ostkaka-utlämningen och letade rätt på Julia vid M:et (M för Majlund, obvi). Bjuckar på a) flätan som höll hela loppet och b) min utväxt deluxe. Herre. Min. Gud. Alltså. De två undre bilderna är TEAM MAJLUND strax före start. 😻

Tack vare att jag var duktig och gick hem och sooooov kvällen innan så var min söndag lång och mysig.
Det kändes liksom som att sommaren tackade för sig på allvar med den här helgen. RIDÅ!

späckhelg
Drog med mig Henry till Starbucks efter lunchen i fredags, eftersom jag ville ha ÅRETS FÖRSTA PSL. I söndags firade vi Jennys födelsedag på Lisö och det var preciiiis vad jag behövde: busunge-gos och gott fika. Jäähjj!

Blonde bitches’ curse

2016-08-30 10.28.03
JAG BEHÖVER HA EN HÅRFIX-DAG SÅ JÄVLA DESPERAT ALLTSÅ. Byta ut extensions och bleka utväxten from hell. Den här gången har jag köpt keratinvax-extensions. Är så saaatans trött på microringarna, som jag använt i ett halvår nu – de kräver så sjukt mycket underhåll eftersom de typ halkar ner varje gång man tvättar håret. Eller så är det bara jag som har världens halkigaste hår. Alltså, de har funkat bra och jag har inte haft några direkta PROBLEM med dem, men jag har ruttnat på att spendera en stor del av min hemmatid när jag kommer hem från jobbet på kvällarna med att åtgärda fästen som glidit ner eller till och med av, när jag borstat håret tex. AIN’T NOBODY GOT TIME FOR THAT!

Den här helgen är FULLBOKAD. Nästa helg ska jag försöka få till det.
… Så det blir att rocka Rebecca & Fiona-looken minst en vecka till iaf. Oh well.