Blonde bitches’ curse

2016-08-30 10.28.03
JAG BEHÖVER HA EN HÅRFIX-DAG SÅ JÄVLA DESPERAT ALLTSÅ. Byta ut extensions och bleka utväxten from hell. Den här gången har jag köpt keratinvax-extensions. Är så saaatans trött på microringarna, som jag använt i ett halvår nu – de kräver så sjukt mycket underhåll eftersom de typ halkar ner varje gång man tvättar håret. Eller så är det bara jag som har världens halkigaste hår. Alltså, de har funkat bra och jag har inte haft några direkta PROBLEM med dem, men jag har ruttnat på att spendera en stor del av min hemmatid när jag kommer hem från jobbet på kvällarna med att åtgärda fästen som glidit ner eller till och med av, när jag borstat håret tex. AIN’T NOBODY GOT TIME FOR THAT!

Den här helgen är FULLBOKAD. Nästa helg ska jag försöka få till det.
… Så det blir att rocka Rebecca & Fiona-looken minst en vecka till iaf. Oh well.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *