FREDAG vare häääär!

2016-09-09-17-46-43
1) Skrikande barn – inte bebisar, BARN. Viktig skillnad – på kaféet när man jobbar-minen. 2) Torsdagsmorgon med inkommande lyxkryssare. 3) Torsdagslunch på Vapiano med världens gulligaste Matilda och en hovstall-parad of some sort utanför?!

HEJSAN!
Wehooo, det är fredag igen! Redan?! Hohoho. Veckorna bara rrrrraaasar förbi. Återigen har jag en extremt uppbokad helg, så till NÄSTA helg så har jag nu gjort planer för en lugn lördag.
Med det inte sagt att planerna jag har för den här är dåliga – tvärtom! Fest med mysgäng imorgon och häng med le wimmie på söndag. Det enda tråkiga är hårfixandet. HOWEVER så är det ju superskönt när det väl är gjort. Jag ska ta en liten promenad nu, sedan ska jag börja plocka ur mina microring-extensions. Ska bli lite spännande att se hur mycket håret har växt. Jag ser ju på utväxten hur mycket, men det är liksom inte samma sak. 🤔

Hoppas ni har en SUPERMEGAMYSIG fredag!! (hahahahahahahahah, säger folk så på riktigt? Ja, jo kanske programledare på Barnkanalen.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *