Mitt i veckan.

Yo.
Alltså man lär ju kunna färga håret med spirulina, med tanke på hur SJUUUUUUKT pigmenterat det är. Jag brukar ha typ en halv tesked i mina smoothies och det räcker för att göra dem ilsket gröna. Och inte sådär sexigt grön, som en Joe and the Juice-dryck, utan föga förföriskt grågrönt. Speciellt om man gör en smoothie med tropiska frukter som hade varit glatt gul om det inte vore för spirulinan.
Nåväl. Som Fredrik Wikingsson skulle sagt: Meanwhile, in Syria…

Jag försöker komma igång med springandet igen. Eller, jag har aldrig inte varit igång, men jag har sprungit mindre än jag önskat de senaste månaderna. Det, tillsammans med att livet har varit lite som en fest med paus för några dagars jobb här och var (även känt som vardagar) sedan i juli, har gjort att min form är haaaalvkul, tbh.
Men efter Tjejmilen så kände jag att lusten att springa liksom ruskades till liv och blev påmind om hur terapeutiskt det är för mig att göra av med lite spring i benen, så jag är på rätt väg igen känner jag. GOOD JOB, DUMDUM!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir de te och knäckemacka till Kardashians. Hurraaaaa!! Myset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *