Adventsmyset

En mysigare frukostbords-vy! (än förra veckans bild, alltså)
Imorse: En mysigare frukostbords-vy 🙏🏻🎄✨ (än förra veckans bild, alltså) Jag ska pimpa adventsljusstaken ikväll, med lite finare grönt än den där gamla mossan som jag använt i… 5 år (?) nu.

Helgerna nuförtiden alltså. Myset! MYYYYSET! De tar slut om möjligt ÄNNU fortare än förut.

Är ihop med min bästaste bästa vän 😍☝🏻
Lördags: Är ihop med min bästaste bästa vän 😍☝🏻

Vi skulle ju på jazz, för att Joppe ville det. Men det VAR ingen jazz! Det var faktiskt lite av ett antiklimax, trots allt. Matilda hade till och med gjort sig extra fin i klänning och allt! 😍 Jag, Daniel, Matilda, Joppe, Mats och Jossan ended up hos oss istället och lyssnade på 90-talsmusik. Så mysigt. 💖

Torsdags: Sassy as usual.
Torsdags: Sassy as usual. OBS! MED JULTRÖJA. OBS!

Tre stickprov från en tidslinje

”Mitt gamla jag kanske inte finns att finna längre. Kanske kommer hon aldrig tillbaka. Men det behöver inte vara dåligt. Jag gillar den jag är nu med. Kanske lite mer fragil, men fortfarande kompromisslös när det kommer till det som faktiskt betyder något.”
– utdrag ur dagboksanteckning den 16 augusti 2015

”Vi är så sköra allihop. Varför är det så? Är det meningen att man ska känna sig som ett vrak under den här delen av livet? Och om man inte gör det, är det bra eller dåligt i det långa loppet? Jag menar… Jag är hellre lite labil nu än om 10 år. Men jag och Henry pratade om det häromdagen, att han varit på date med en 23-åring som var ”så sjukt levnadsglad och positiv” att han blev provocerad.
”Hon är fortfarande oförstörd av livet”, sa jag. ”Hon har inte sett mörkret än.”
Och vi nickade i samförstånd, som de två cyniker vi formats till. För det är ändå något så sjukt irriterande med människor som inte har stött på något motstånd i livet överhuvudtaget. Man kan ju inte rå för det, men… så är det.
Min förhoppning är att jag läser det här om fem-tio år och ler åt hur vi tyckte att vi var så jävla kloka.”
– utdrag ur dagboksanteckning den 28 november 2015

”Jag är ledsen men det är bara några lager av mig. I kärnan är jag trots allt lycklig och det är viktigt att komma ihåg.”
– utdrag ur dagboksanteckning den 11 juli 2016

Det har varit ganska stökigt, ganska länge. Men jag känner att jag och livet, vi är sams nu. Har jag haft hjälp till att komma till den här platsen? Ja, delvis. Men allra mest har jag gjort själv. Jag har valt och valt bort, öppnat och stängt dörrar, strövat in på oväntade vägar och släppt in någon som gör mig väldigt, väldigt lycklig.

Det här inlägget känns liksom väldigt avlägset, helt enkelt. Livet, alltså. LIIIVET!❤️☺️

Novembermyset

Imorse. Snart är det där fönstret inte så mörkt och tomt längre!😍🎄

Det här har verkligen varit en typisk november-tisdag. Grå, mörk och sådär rått kylig. Mhm.

November har en tendens att virvla förbi lite sådär obemärkt, tycker jag. Det kanske iofs beror på att jag fokuserar väldigt mycket på att det snart är december, så jag liksom glömmer bort att en egentligen ganska deppig månad pågår. Deppig som i just det där blöta, grå och lite småsura, ni vet. 

I söndags åt vi brunch på Kroken! Det mysigaste var dock nästan att bara sitta och snacka skit i loungen efteråt.❤️ Joppe vill gå på jazzkväll på lördag… Så tydligen ska vi gå på jazzkväll på lördag.

Jag hatar jazz.

Men vad gör man inte för sin alternativa familj?

/ I can’t wait for the weekend! / I can’t wait for the weekend! / I can’t wait! / I can’t wait! /

Rubrikreferens: Caroline Burt ft Dell Harris – ”For the weekend”  Lyssna och njut av ett sant mästerverk!
Fredagskvartett

– Kolla mina FANTASTISKA mörka ringar under ögonen!! Men kolla även R&F’s makeup på omslaget till deras nya EP som släpptes idag (HURRAAAAAA💖👸🏼👸🏼💖) – om jag fyller i dem med glitter istället för att täcka över med (dyyyyyra) concealers, då har jag ju deras LOOK nailad. Yassssss.
– Lizzie gör vad jag ville fortsätta göra när min frukost var uppäten: Sittligger vid köksbordet och ba GÖTTAR sig i största allmänhet.
– Jag fick köra en 7-minuterssminkning idag. Contouringen blev aningens skarp, MEEEEN vad gör väl det, det är freeedag!