HUR??

💤💤💤

HUR ORKAR MAN GÖRA SAKER PÅ EN MÅNDAGSKVÄLL I JANUARI?

Snälla, DO TELL. Det är liksom som om all vintertrötthet har staplats i ett svajande torn som idag bestämde sig för att tippa över och begrava mig. Så MAGISKT trött är jag.

Jag försöker visualisera hur jag byter om, kliver i (mina trötta och i behov av att bytas ut) löparskor och sedan springer iväg med energiska steg, när jag avslutat jobbet för dagen.
SOM jag försöker!! Men jag har svårt att se att det kommer bli mer spring i benen än vad det varit under hela dagen. Dagen som bland annat burit på en ovilja att kliva av tunnelbanan eftersom det var så skönt att sitta ned både på väg från och till Gullmarsplan.

Nåväl. Springa ska jag iaf. Med eller utan springsug i benen. Det finns i huvudet åtminstone.
Jag behöver verkligen komma igång igen nu, jag mår dåligt av att inte springa. Eller: Jag mår SÅ MYCKET BÄTTRE både fysiskt och psykiskt när jag springer och är inne i min rutin med löpningen. Det känns som att jag har varit sjuk konstant sedan november och det har verkligen fått mig helt ur fas – sååå STÖRIGT!!! *irriterad tonårstjej-röst*

Och sedan ska jag dricka te, äta äggmacka och somna tidigt. SOM EN FUCKING ROCKSTAR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *