Lunchtugg

Hej!!! 
Här sitter jag på årets första arbetsdag vid mitt köksbord, äter polarmacka med ost och dricker kaffe. Med ett riktigt förkylnings- och post jul & nyårs-uppsvällt nylle, samt den där otrevliga känslan av att plötsligt ha ATTACKERATS av alla lussebullar och ostar man ätit, glöggen och musten man druckit oooch löppassen man hoppat över de senaste månaderna.
Jag är januaritjock, för att tala klartext. 😎🐷

Igår städade jag bort julen, helt och hållet. Det blir ju så omysigt då, i synnerhet när man plockar undan gran, elljustakar och pynt på en och samma gång. Men jag gillar inte att dra ut på det heller. Julen är slut någon gång i mellandagarna för mig, egentligen. Då vill jag bara plocka undan allt som påminner mig om den tiden som nyss varit, för jag hatar att den redan är över. *dramatisk*

God fortsättning, gullisar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *