Snow day

Den här gulliga renen fick jag av Jenny & co i julklapp. Till skillnad från min andra silverren så känner jag inte att han är typiskt julig, utan han får vara med oss hela året. ❤️🦌  (Han är för gullig för att inte vara det.)

Det är ju något så himla speciellt med att vakna upp när det har snöat hela natten. Även om man har spenderat den med att hosta sig sönder och samman, kanske bör inflikas. Det, och att bli väckt av vindens dånande stup i ett. ÄNDÅ så är det så mysigt när jag väl går upp och världen är vit och mjuk på andra sidan fönstret!!
Jag dricker kaffe och kommer på mig själv med att följa snöflingorna med blicken medan tankarna bara står helt stilla på ett helt ljuvligt sätt som de bara kan göra dagar som den här.

“I wonder if the snow loves the trees and fields, that it kisses them so gently? And then it covers them up snug, you know, with a white quilt; and perhaps it says, ”Go to sleep, darlings, till the summer comes again.”
– Lewis Carroll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *