Me and my giiiirls💖

Heeejsan!

IgĂ„r Ă„t jag middag med mina Mjausketörer (aka Sofia & Matilda). ”The occasion” var frĂ€mst att fira att Sofia nu Ă€r fast anstĂ€lld pĂ„ sitt superbraiga jobb (!!!!!), men vi skĂ„lade och peppade för… ja, lĂ„t oss sammanfatta det som LIVET! och FRAMTIDEN! överlag.

Det var SÅ MYSIGT att jag till slut lyckades glömma bort min brutala mensvĂ€rk som attackerade med jĂ€mna mellanrum under hela dagen = BRA HÄNG.

Drinkarna, vinet och mina alvedon kan ju iofs ha bidragit OCKSÅ. Men nÀÀÀ, det bĂ€sta botemedlet var att hĂ€nga med mina Ă€lsklingar. đŸ‘žđŸŒâœšâ™„ïž

Innan vi mötte upp Sofia sĂ„ drog jag med mig Matilda till NK för att fylla pĂ„ och uppdatera te-förrĂ„den. Jag Ă€r lite trött pĂ„ NK-blandning och Östermalms-blandning just nu, sĂ„ efter en del sniffande och funderade sĂ„ gick jag dĂ€rifrĂ„n med 1 hg var av tre (!) olika sorter som jag aldrig testat förut. Ohohoooo, det ska bli sĂ„ spĂ€nnande! Oboj-oboj-oboj.

Idag stĂ„r lunch med Joppis pĂ„ schemat hĂ€rnĂ€st! Vi ska hĂ€lsa pĂ„ mutti som jobbar pĂ„ Delimakarna hĂ€r i NynĂ€s idag. đŸ’đŸŒ MYZET.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *