Alla regler har ett undantag som bekräftar dem.

För några veckor sedan skrev jag ju om hur min syn på att investera i smink har förändrats. Jag vill att det ska vara dyrt. Är det inte dyrt tänker jag i princip att det inte är särskilt bra. För har du en gång dykt i den djupa änden av poolen, så känns det verkligen inte lockande att plaska runt på den grunda igen, såååatteehhsäga.

Anyways, det finns ju såklart undantag som bekräftar regeln. Det här är mina två (eller tre, beroende på hur man ser det. Jag kommer till det.):

Min mascara. Max Factor CLUMP DEFY False lash effect är min absoluta favvo sedan… tre år? Jag har använt den sedan den lanserades i alla fall. Innan var klassikern Masterpiece min go-to.

Mitt HD-puder från e.l.f cosmetics. Jag har haft det i lös form i eeevigheter (och med evighet menar jag 5+ år) men när jag fyllde på förrådet sist så passade jag på att testa det i pressad form också (därav ”beroende på hur man ser det-faktorn”) och jag älskar nästan det pressade pudret ännu mer än det lösa. Mest för att det är så mycket smidigare att använda, ärligt talat.

Es war alles! Puss! 💋

Kort vecka!

Enda nackdelen med halvdag är att direktbussen från Gullmarsplan inte börjar gå förrän 14:55, så jag fick åka tåg hem. Herrejesus vad jag inte gillar tåg längre. Jag har garanterat tjötat om det förut, så ska inte dra en rant om det… men det är SÅ SJUKT SEGT att sitta på tåget, som stannar ÖVERALLT, när man har vant sig vid direktbussens fridfullhet från punkt A till B. Nåväl. Jag sov åtminstone en tredjedel av resan. DOCK inte lika GOTT som jag gör på bussen!!!! Haha.

Söndagsfeelz☘️✨

 

girl waking up in front of a big window

neon sign saying
bilder via weheartit

Bok jag lyssnar på för tillfället: ”Quiet – The Power of Introverts in a World That Can’t Stop Talking” av Susan Cain.

Artister vars musik gör mig lycklig: Kyla La Grange och Rebecca & Fiona.

Favoritlåtar för stunden: ”Violet blue” med Kyla, ”Holler” (oldie but goldie) med R&F samt ”Malibu” med Miley Cyrus.

Serie som får mig att känna all the myz feelz:  ”Sherlock” – vi började kolla nu i veckan. Så quirky, smart och underhållande.

Bok som har inspirerat mig den senaste veckan: ”#Girlboss” av Sophia Amoruso, som följd av att jag plöjde Netflix-serien som är baserad på boken förra helgen.

Två citat jag relaterar till:

"I don’t want to be alone. I want to be left alone." - audrey hepburn

Min vecka var inte toppen till att börja med. Bara låg energi överlag. Det har antagligen att göra med att värmen och solen kom och man ”borde” vara som alla andra och vara lycklig och alstra energi då. Då reagerar ju min hjärna med motsatsen, BARA FÖR ATT. Men ju närmare helgen vi kom, desto bättre till mods kände jag mig och helgen har varit superfin.

Nu ska jag dricka te och äta äggmackor innan det är dags för BACHELOR. Veckans tv-höjdpunkt! 🌈🙉😸

/ Singin’ til’ I’m screaming / Dancing til’ I’m bleedin’ /

Another lördag, another kopp med frukost-te

HEJJE.
Äntligen, äntligen helg. Den här veckan har verkligen präglats av förra helgens underskott på sömn – jag önskar att jag kunde säga att ”man är inte 20 längre”, men jag minns att jag var precis likadan redan i gymnasiet. Vilket KAN ge er en ledtråd till varför jag fick läsa upp min behörighet i vuxen ålder.
Anyways. I måndags morse var mina första ord ”Åh, kan det inte vara fredag nu?”, följt av ett instämmande brummande från Daniel.

Efter drygt 10 timmars sömn inatt så känner jag mig betydligt mindre trasig! Sömn alltså. SOM jag älskar den. Många av mina BÄSTA fredagar det senaste året har bestått av att jag borstat tänderna vid åtta, gått och lagt mig vid tio – med ett förnöjt ”Jum-jum-jum” när jag leende rullar in mig som en sushibit i täcket – och sovit sött innan klockan hunnit bli halv elva.
#thuglife

Över och ut.

Oh hello.

Bästa dagen-efter-fest-frullisen🦉 Eller… Bästa frukosten. Period.

Heeeeejsan!

Igår var vi på fest. Idag är vi lite trötta. Så som det KAN BLI när man varit på fest och det blir sent. Dessutom var vi på Guardians of the galaxy vol 2 på iMax i MoS i fredags och kom inte hem förrän vid halv två då heller, så det har känts lite som att vi bäddar för en ganska trött måndag imorgon. Nåväl. YOLO etc.