/ Singin’ til’ I’m screaming / Dancing til’ I’m bleedin’ /

Another lördag, another kopp med frukost-te

HEJJE.
Äntligen, äntligen helg. Den här veckan har verkligen präglats av förra helgens underskott på sömn – jag önskar att jag kunde säga att ”man är inte 20 längre”, men jag minns att jag var precis likadan redan i gymnasiet. Vilket KAN ge er en ledtråd till varför jag fick läsa upp min behörighet i vuxen ålder.
Anyways. I måndags morse var mina första ord ”Åh, kan det inte vara fredag nu?”, följt av ett instämmande brummande från Daniel.

Efter drygt 10 timmars sömn inatt så känner jag mig betydligt mindre trasig! Sömn alltså. SOM jag älskar den. Många av mina BÄSTA fredagar det senaste året har bestått av att jag borstat tänderna vid åtta, gått och lagt mig vid tio – med ett förnöjt ”Jum-jum-jum” när jag leende rullar in mig som en sushibit i täcket – och sovit sött innan klockan hunnit bli halv elva.
#thuglife

Över och ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *