The Balm gjorde äntligen ett contour kit och DET ÄR UNDERBART.

BEHOLD!! The Balm’s HIGHLITE ’N CON  TOUR ⭐️ ✨
Har ni SETT en mer upplivande palett? Well, inte sedan jag visade er mitt Glow Kit från Anastasia of Beverly Hills, obvi. 

the Balm highlite 'n con tour contour kit, roses, Tom Dixon candle holder, real techniques setting brush

Nåväl, oavsett om ni har ett nästan osunt lyckorus förankrat till dylika makeup-produkter – som jag – eller kanske bara tilltalas av fina förpackningar, eller inte är helt med på contour-tåget ännu (well, det är hög tid, vänner!), så är det här faktiskt en väldigt bra palett att satsa på.
Fyra highlighters: två matta och två skimriga. Två contouring-puder: en ljus, lite varmare och en mörk, kallare.
Sedan är det en bronzer som drar åt aprikos, samt ett rouge som jag skulle vilja kalla en lite ljusare variant av deras ”Cabana boy”.

Med det sagt: Har du inget contour kit sedan tidigare men har varit sugen på att investera så skulle jag vilja påstå att det här kan vara pretty much IT. Det har liksom allt. PLUS att det har en stor spegel (precis som .färg har på sina paletter* och DET GILLAR MAN) – och runt spegeln finns instruktioner för hur du kan använda produkterna i paletten.

Jag passade på att klicka hem en ny Real Techniques-borste till min samling också: En setting brush. Det är som en mindre variant av deras contour brush och är YPPERLIG till highlighter och området runt ögonen.

the Balm highlite 'n con tour contour kit, roses

* På tal om .färg så krossades den mörka skuggan i min ”Perfect palette” någon gång i höstas. Jag var mycket olycklig över detta eftersom jag ÄLSKAR mina paletter. Ni vet. För någon månad sedan kom jag äntligen ihåg/fick tummen ur att beställa en refill. Mitt liv är betydligt mer rofyllt nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *