🌟RECHARGE🌟

Igår var det häng med tjejgänget (kvällen innehöll bland annat air-hockey, vi var RIKTIGT dåliga men hade mycket bra GAME SPIRITS💫🙆🏼‍♀️) och idag ska jag och Joppis bruncha på Kroken. Jag är såååå sugen på deras musselsoppa, hoppas verkligen att de inte har ändrat menyn så att den inte är kvar 😬🐚

Jag har haft en väldigt ”högt och lågt”-vecka, så det känns fint att mata in MASSOR av fin energi med mina vänner såhär i slutet av den.💚

Det är inget speciellt som hänt, utan det har varit lite mycket att göra de senaste två veckorna och det kommer ikapp en förr eller senare. Den här gången blev det förr, vilket egentligen är bra. Det är en heads up för mig att stanna upp – andas – ladda om.

Nu måste jag sätta lite fart så att jag är redo tills Joppe plockar upp mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *