✨”I HONOR HOW I WANT TO FEEL”✨

Först: Jag fastnade framför Talang-reprisen och en kille som ”trollade” med Rubiks kub:er. Alltså… Han var BRA.

Oh well.

HEJ!

Jag hoppas att de första dagarna av februari har varit snälla mot er, eller kanske snarare att ni har varit snälla mot er själva under dem.

Ikväll ska jag på BURGER BONANZA! Jag är ORIMLIGT taggad, hahah.

Innan dess har jag en skön, oplanerad dag framför mig. Älskar mina lördagar💜 Kanske pyssla lite hemma, tvätta och röja lite, kanske ta en kopp kaffe på stan och lyssna på podd under tiden, gå ut och gå.

Jag har haft lite känningar i benhinnorna under hösten och vintern, så jag har bytt ut löpningen mot långpromenader under de kalla och blöta månaderna. Nu börjar det kännas bättre – eller snarare så har det slutat att kännas nästan helt – och jag börjar ÄNTLIGEN känna att jag liksom längtar efter att springa igen. Även innan problemen så var jag i en svacka rent inspirationsmässigt när det kom till att springa… Nu ser jag fram emot att sätta igång igen inom kort.🌟

Hoppas ni får en fin lördag!💘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *