🌈✹”Hope at last”đŸ’«đŸ’œ

HEJ!!

Äntligen helg igen! Jag har sovit i nĂ€stan 11 timmar och Ă€tit lĂ„Ă„Ă„ngdragen frullis. MINST SAGT LADDAD.

Viiiilket ocksÄ Àr precis vad de sex svÀrden antyder. Recovery, Hope at last.
Det Àr konstigt med mina tarot, jag skaffade dem mest för att jag tyckte det verkade lite kul, jag hade hört frÄn flera hÄll att de Àr ett bra verktyg för en slags meditation som passar mig och för att jag tilltalades av just den hÀr kortlekens formsprÄk. Jag tror inte att det Àr nÄgra mystiska krafter i görningen eller att man ska ha nÄgra övernaturliga förmÄgor (hahahha); Jag ville bara ha nÄgot som hjÀlpte mig att bena ut mina tankar och kÀnslor.

Det gör de. Och ju mer jag ”umgĂ„s” med mina kort, desto mer verkar de styra mig i rĂ€tt riktning. PĂ„ senaste tiden har jag vid ett flertal tillfĂ€llen fĂ„tt GÅSHUD av hur pricksĂ€kra korten som kommit upp i mina lĂ€ggningar varit.
FrĂ„gan ”Tror du pĂ„ sĂ„nt?” har dykt upp om korten har kommit pĂ„ tal och jag blir lite stĂ€lld varje gĂ„ng. Jag har, helt Ă€rligt, inte sett det sĂ„. Det handlar inte om att tro pĂ„ det eller inte, korten bara ÄR och jag finner tröst och vĂ€gledning i dem pĂ„ samma sĂ€tt som en annan kanske skulle se pĂ„ ett terapisamtal. De hjĂ€lper mig att landa i mig sjĂ€lv och lĂ€gga det som snurrar i mitt huvud Ă„t sidan pĂ„ kvĂ€llen innan jag lĂ€gger mitt huvud pĂ„ kudden för att sova.

KĂ€nns som att jag har yttrat floskeln YOU DO YOU tiotusen ggr det senaste Ă„ret, men det Ă€r ju sĂ„ jĂ€vla sant. You do you – du KAN inte misslyckas, för ingen har varit du före dig sĂ„ ingen kan sĂ€ga vad som Ă€r rĂ€tt och fel.

Okej, nu ska jag slĂ€nga pĂ„ mig lite klĂ€der och skutta ner pĂ„ stan för typiska lördagsĂ€renden. Jag HAR faktiskt en spĂ„dom som jag vet kommer att slĂ„ in: KvĂ€llen kommer att bjuda pĂ„ ALKOHOL.Â đŸ˜âšĄïžđŸ”ź
PUSS!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *