🌈✨”Hope at last”💫💜

HEJ!!

Äntligen helg igen! Jag har sovit i nästan 11 timmar och ätit lååångdragen frullis. MINST SAGT LADDAD.

Viiiilket också är precis vad de sex svärden antyder. Recovery, Hope at last.
Det är konstigt med mina tarot, jag skaffade dem mest för att jag tyckte det verkade lite kul, jag hade hört från flera håll att de är ett bra verktyg för en slags meditation som passar mig och för att jag tilltalades av just den här kortlekens formspråk. Jag tror inte att det är några mystiska krafter i görningen eller att man ska ha några övernaturliga förmågor (hahahha); Jag ville bara ha något som hjälpte mig att bena ut mina tankar och känslor.

Det gör de. Och ju mer jag ”umgås” med mina kort, desto mer verkar de styra mig i rätt riktning. På senaste tiden har jag vid ett flertal tillfällen fått GÅSHUD av hur pricksäkra korten som kommit upp i mina läggningar varit.
Frågan ”Tror du på sånt?” har dykt upp om korten har kommit på tal och jag blir lite ställd varje gång. Jag har, helt ärligt, inte sett det så. Det handlar inte om att tro på det eller inte, korten bara ÄR och jag finner tröst och vägledning i dem på samma sätt som en annan kanske skulle se på ett terapisamtal. De hjälper mig att landa i mig själv och lägga det som snurrar i mitt huvud åt sidan på kvällen innan jag lägger mitt huvud på kudden för att sova.

Känns som att jag har yttrat floskeln YOU DO YOU tiotusen ggr det senaste året, men det är ju så jävla sant. You do you – du KAN inte misslyckas, för ingen har varit du före dig så ingen kan säga vad som är rätt och fel.

Okej, nu ska jag slänga på mig lite kläder och skutta ner på stan för typiska lördagsärenden. Jag HAR faktiskt en spådom som jag vet kommer att slå in: Kvällen kommer att bjuda på ALKOHOL. 😁⚡️🔮
PUSS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *