BÄST just nu!! Tips! Tips!

Lite grejer som gör mig lycklig eller bara gör livet slightly vassare för stunden: 

TILL HÅRET! (L’oreal Stylista ”The Big Hair Spray” och Sebastian ”Drynamic” torrschampoo.

 

TILL MINA MÖRKA RINGAR! (Studio Fix Perfecting Stick från MAC)

 

TILL NYLLET! (Makeup Mist & Set och Poreless Face Primer från E.l.f)

 

🎶🎧💕

 

Min lägenhet. 💖

✨/The best thing you could do is just to ignore me/ ✨

Vibes:

YO.

Boop.

SOMMARTID! Hah! Hur kom vi fram hit? Varför går jag alltid runt i någon slags uppfattning om att det NYSS var nyår? Alltså, ÅRET RUNT? Visst är det ett tecken på åldrande? Ack och ve.

Jag tog ur mina extensions (igen) i fredags och det känns… okej. Men det tar liksom ett tag att vänja sig. Känner mig extremt NAKEN, RÄDD och EXPOSED med bara mitt egna fjösiga, nordiska hår.
Det ÄR dock alltid skönt att kunna göra sådant som de som aldrig använt extensions tar för givet, typ sätta upp en slarvif tofs utan att behöva göra en 360-graders koll att inga fästen tittar fram, klia sig som en apa i hårbottnen eller att föna håret utan en strategisk krigsplan (som tar minst 20 minuter).
Ändå… älskar jag mina extensions, haha. Alltså på riktigt. KÄNSLAN när man har nyyyya, fräscha och underbart svallande, fylliga längder… Ahhh.

Eftersom jag inte tränat ordentligt på typ hela vintern så känner jag mig dock som the Blob nu när jag inte ens har extra hår som liksom drar åt sig uppmärksamheten. Plus att jag av lite olika anledningar som vi inte behöver gå in på här har superproblem med att jag samlar på mig vätska i kroppen igen. GAH. GAAAAAHHHHHHHHHHH.
Eftersom det är min kropps sätt att hantera typ… ALLT, så leder det även till att när jag väl börjar träna igen så blir jag extra svullen i början. Hahhhah. Åh, the irony.

Ni vet när det bara känns som att man måste bita ihop och bara streeeeeta på, tills man förr eller senare når någon slags milstolpe? Så kändes vintern pga uppbrottet. Nu känns DET bättre, men nu är det bara att smacka på den inställningen på kroppen och träningen istället.

PUSS!

🌙 ”The question is: Where will you go with your new set of wings?” 🦋🌙

Jag ser åtminstone glad, om än trind, ut på den här bilden. YOU’RE WELCOME!

 

Tema: Vårdagjämning (igår), jämna plågor och TRÖTTHETSREKORD. 

Har verkligen världens tröttaste vecka. Och det är inte sömnbrist-trötthet, utan inte-ett-uns-energi-kvar-när-jag-kliver-in-genom-dörren-trötthet i kroppen. Kanske är det något virus som ligger och lurar – på kontoret har folk fallit som käglor för flunsan flera varv nu – eller någon slags super-pms… alternativt en mix av båda. Oavsett så har jag kraschlandat hemma varje kväll so far, inte ens pallat ta mig ut på mina kvällspromenader. Ännu mindre SPRINGA.
Överlag… är jag oerhört självömkande i största allmänhet den här veckan. Varenda kväll har jag rättfärdigat min bekvämlighet med attjag måste vara snäll mot mig själv när jag känner såhär”. Vilket FÖRVISSO är sant, men till helgen har jag lovat mig själv att rycka upp mig, haha.

Ska utfodra tigrarna här nu, sedan blir det att somna till Breaking News. ZzzZZzz.

Hänt Extra: Bilder från den senaste veckan!🔥

DETTA HAR HÄNT: slutet av februari/ början av mars

Lite bilder från den senaste tiden. VARSÅGODA!

Ljuset sipprar in igen🔮💞

 

Jag fyndade YSL-ripoff-solisar från Junkyard och är väldigt förtjust i dem. Lilly skrattade dock åt dem och skrev ”Hahaha snygga!” när jag snap:ade henne och visade dem. 🤔

 

För ett par veckor sedan brunchade jag med Matilda, Linnea och Emelie. Jag lovar att jag fortfarande var mätt vid frukosten dagen därpå.

 

Det kom JÄTTEMYCKET snö förra veckan och jag jobbade hemifrån nästan hela veckan. Blev även typ tjock under tiden eftersom jag undvek att vistas utomhus i mesta möjliga mån… Men här är ett bildbevis på att jag faktiskt VAR ute!

 

När det inte katapultsnöade så bjuckade åtminstone de iskalla dagarna på UNDERBARA skymningar. 😍🌙

 

Jag hämtade ut min nya Iphone 8 Plus. ALLES GUT, bortsett från denna lilla hickup. 😑

 

Jag fortsätter vara kär i all things GULT. Det är verkligen min HAPPY COLOR just nu.

 

I veckan har jag köpt nya träningskläder för… well, mer än jag hade tänkt. Men JÄVLAR i min lilla låda vad jag är taggad på att komma igång med löpningen igen nu!

 

Tjejen i blomsteraffären: * säger berömmande att jag valt blommor som trivs ihop*
Jag: *får omedelbart hybris*