🌙 ”The question is: Where will you go with your new set of wings?” 🩋🌙

Jag ser Ă„tminstone glad, om Ă€n trind, ut pĂ„ den hĂ€r bilden. YOU’RE WELCOME!

 

Tema: VĂ„rdagjĂ€mning (igĂ„r), jĂ€mna plĂ„gor och TRÖTTHETSREKORD. 

Har verkligen vĂ€rldens tröttaste vecka. Och det Ă€r inte sömnbrist-trötthet, utan inte-ett-uns-energi-kvar-nĂ€r-jag-kliver-in-genom-dörren-trötthet i kroppen. Kanske Ă€r det nĂ„got virus som ligger och lurar – pĂ„ kontoret har folk fallit som kĂ€glor för flunsan flera varv nu – eller nĂ„gon slags super-pms… alternativt en mix av bĂ„da. Oavsett sĂ„ har jag kraschlandat hemma varje kvĂ€ll so far, inte ens pallat ta mig ut pĂ„ mina kvĂ€llspromenader. Ännu mindre SPRINGA.
Överlag… Ă€r jag oerhört sjĂ€lvömkande i största allmĂ€nhet den hĂ€r veckan. Varenda kvĂ€ll har jag rĂ€ttfĂ€rdigat min bekvĂ€mlighet med attjag mĂ„ste vara snĂ€ll mot mig sjĂ€lv nĂ€r jag kĂ€nner sĂ„hĂ€r”. Vilket FÖRVISSO Ă€r sant, men till helgen har jag lovat mig sjĂ€lv att rycka upp mig, haha.

Ska utfodra tigrarna hÀr nu, sedan blir det att somna till Breaking News. ZzzZZzz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *