”The shark is only dangerous when we don’t acknowledge it.”

Heeeej folket!

Porträttfunktionen på iphone gjorde så att stången på sängen ser mystiskt avsmalnande ut, haha. 🙊

I fredags myste jag med tjejgänget hos Linnea och igår var det 25-årsfest/inflyttningsfest för Julia och Tjoffis inne i stan, så det har varit två sena (och onyktra) kvällar nu. Jag skulle kunna säga att I’M TOO OLD FOR THIS SHIT, fast då skulle det låta som att det var något jag just upptäckt, vilket inte stämmer. Jag har inte varit ”flerdagarsfestvirke” sedan jag var 21, typ.
Jag försöker bara låtsas som att jag inte vet det ibland. Nu kommer jag att vara ORIMLIGT trött veckan som kommer och inte kunna sluta berätta det för alla som gör misstaget att fråga hur läget är. Det blir kul!

Med det sagt att så är DET VÄRT DET, såklart! Jag eeeelskar att hänga med le göls och festen igår var TOP NOTCH. Min lillasyster är ju (obviously) en underbar människa = hon har fantastiska människor omkring sig = en kul crowd att mingla med på fest.

Note to self.

Överlag… så är jag väldigt lycklig och tillfreds med tillvaron just nu. Jag har allt jag behöver och jag saknar absolut ingenting i den här stunden. Jag befinner mig där jag ska vara och jag är tacksam.

Nu ska jag ut och maxa söndagen! PUSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *