✨The Fools journey🌿

Hej kompisar!

Tarot- och orakelkortgrejen har ju blivit något av min hobby i år. Jag är väldigt glad och tacksam över att jag fann dem och har dem som sagt som ett verktyg för meditation och självrannsakan mer än något annat.
För en vecka sedan fick jag hem min senaste kortlek, The Linestrider Tarot, och den är FAN-TAS-TISK och alldeles, alldeles underbar. Såpass att jag bara var tvungen att visa er litegrann. 🤓

Linestrider is a tarot deck that dances on the edge of magic and logic, animal and human, the conscious and unconscious mind. Drawing inspiration from that edge while still moving forward on the Fool’s journey, that is line striding.
– Siolo Thompson

The deck is gentle and whimsical while not being overly superficial. The Linestrider deck features a lot of animal imagery, many of the important archetypes manifested as animal spirits (for example the Hermit as a bear and the Magician as a monkey) an important reminder to listen to nature and seek guidance from her voice rather than only looking to the cold intelligence of man.
– Siolo Thompson


För en liten stund sedan lade jag en order på min födelsedagspresent till mig själv! Eftersom jag inte hittade något att TREAT MASELF med i julas… så blev det faktiskt två saker. Hehehe.
Som jag konstaterade och informerade mina kollegor om igår så blir den här min första födelsedag som singel på över 10 år (!!!!), så jag måste ju splurge:a lite. 😎🔥💁🏼‍♀️

Nu ska jag ut i solen! PUSS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *