Sommarfestligt

Heeeeej.

Igår hade vi sommarfest på jobbet, vilket även innefattade THE REVEAL av vad vårt nya bolagsnamn ska bli. Det är fortfarande lite hemligt eftersom de andra kontoren står på tur för ”avtäckning”, men vi är rörande överens om att det är ett namn vi kommer att känna oss betydligt mer bekväma med än vårt nuvarande. 🤓

Det var väldigt mysigt att ha som en liten sommaravslutning innan alla börjar gå på semester. Jag fick liksom lite sådär ”ja, nu är det faktiskt SOMMAR-sommar”-känsla när jag satt där med mina fina, fina kollegor som jag tycker SÅ MYCKET OM.  På DG hade vi alltid fest som en avslutning av sommaren, vilket makes sense där eftersom man då hade slitit hela högsäsongen och sommarjobbarna skulle tackas av. Jag gillar dock det här att fira in något, snäääääppet bättre. Man slipper den där bitterljuva känslan av avslut då.

Uppdukat på innergården. DET VAR SÅ MYSIGT.
Bland girlanger och glas. Helloww 👋
🍾Fizzy bubblech 🥂

Och här är lite annat som jag pysslat med på senaste:

Joppe och jag åkte ut på sjön och fikade i söndags. DE HÄR MUNKARNA VAR OFÖRSKÄMT GODA och mina naglar är extremt oglamouröst nedbitna. 🤷🏼‍♀️
I onsdags var det frukostklubb! 🥐💘
I måndags lunchade jag och Henry på Pom & Flora. 🍽
Midsommar!!
För några veckor sedan var jag och Matilda och såg Katy Perry i Globen. DET VAR EN FET SHOW. Jag är tyvärr inte särskilt såld på hennes senaste album (Witness), men jag äääälskar ju hennes tidigare, så det var lätt värt det.
Katy 🎊

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *