Semester pt 1

Jag har delat upp min semester lite i år. Nu är jag ledig i en vecka, sedan jobbar jag nästa vecka innan jag går på två veckors ledigt igen. Jag är glad att jag gjorde så, jag vet med mig att jag blir extremt rastlös och ångestbenägen om jag är ledig alltför länge i ett svep.

Semestern började inte bra. Jag och Joppe spenderade 8 timmar på Bagarmossens djursjukhus i lördags, med en sjuk Lizzie. Hon är inlagd sedan dess och jag och Puff saknar henne hemskt mycket här hemma. 

Om man ska fokusera på något annat (vilket är svårt, men nästan ett måste för att få dagarna att gå) så har mina nya möbler kommit. Allt skulle kommit samtidigt, men min drömmiga fåtölj hade ”försvunnit” och fanns inte att finna när leveransdatumet infann sig. Så jag fick mina köksstolar, nattduksbord och balkongbänk i torsdags medan fåtöljen slutligen hittade hem hit igår. Det enda jag inte monterat än är mitt nattduksbord, jag väntar på att målarna ska bli helt klara i sovrummet.

En snapshot av fåtöljen och köksstolarna 😍

Jag är SÅ GLAD och nöjd med alltihop! Jag har drömt om en matchande fåtölj till min Oxfordsoffa, i just det där blårandiga tyget, i så många år och den är precis så mysig att kura ihop sig i som jag har föreställt mig i alla år. Det är dock en kamp för att hinna haffa den först – Puff gillar den också, som ni ser. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag får se vad Lizzie tycker om den också.

Hoppas att sommaren behandlar er väl. Och håll tummarna för att Lizzie repar sig och får komma hem till oss igen – SNART!!!! – är ni gulliga?💙

Har precis börjat läsa MARIAN KEYES nya roman. 💖🤓 Orginaltitel är ”The Break”, vilket är way more rimligt än den svenska titeln, som känns extremt anpassat efter vad bokförlaget TROR att målgruppen är ute efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *