🌟Kolla! Det hĂ€r Ă€r nĂ„gra saker som jag Ă€r extra glad över just nu.✹

Min soffhörna! Eller… Egentligen typ hela min lĂ€genhet, jag Ă€r liksom som nyförĂ€lskad i Drömmis efter att hantverkarna Ă€ntligen blev klara och alla mina nya möbler Ă€r pĂ„ plats. Soffhörnan Ă€r ljusare nu med den ljusgrĂ„ fondvĂ€ggen (istĂ€llet för den mörklila) och min nya, fina fĂ„tölj (som ju inte Ă€r med i bild – but still). ✹

 

CC Color Correct sticks frĂ„n Max Factor. AlltsĂ„. Jag ÄLSKAR dessa!! Jag hade den gula och en rosa under typ hela 2015/2016 och nĂ€r de tog slut lyckades jag inte hitta nĂ„gon butik som hade dem igen. MEN sĂ„ hittade jag dem av en ren slump pĂ„ Luxplus hĂ€romveckan!!!!!! Blev pĂ„ riktigt typ sĂ„ glad att jag nĂ€stan blev tĂ„rögd?
Den rosa fanns tyvĂ€rr inte att finna (vet inte om de gör den lĂ€ngre, tbh), men jag klickade hem de som fanns. 😁

 

Mina favoritborstar sedan ett tag nu Àr Real Techniques FauxBleu-kollektion. Jag har kabukin, soft complexion och soft shadow men kommer nog att samla pÄ mig de andra tvÄ som finns i just den hÀr kollektionen .
DE ÄR SÅ TÄTA OCH MJUKA!!
Är ett RT-fan överlag, men de hĂ€r borstarna alltsĂ„… De Ă€r game changers, kompisar.
Under sommaren har jag ÄNTLIGEN lyckats typ… TA TAG i mitt nagelbitande. Igen! Jag hade bara ett litet Ă„terfall pĂ„ sisĂ„dĂ€r… 1,5 Ă„r? Heeehh.
Dessa Àr mina nagelbÀstisar just nu:
O.P.I’s ”Start To Finish”, dvs botten- och topplack, Bourjois’ nagellackremover (som Ă€r sĂ„ sjukt bra – du stoppar ner ett finger i taget, vrider om ett varv och *ta-daaah!*, gammalt lack borta PLUS fingrarna doftar GOTT och inte kemiskt?!) samt det PERFEKTA röda lacket frĂ„n CiatĂ©. đŸ˜đŸ’…đŸ»

 

… ”PLAY DATE”! Det Ă€r den perfekta klarröda nyansen, med en kall underton. Jag Ă€r SÅ LYCKLIG att jag hittade det.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *