🍃/Changing of the guards/🍂

Man kan riktigt TA pÄ sÀsongsskiftet nu: Hösten har stÄtt och harklat sig utanför dörren ett tag, men nu har den helt klart en fot inne i farstun.

Jag lĂ€ngtar sĂ„ mycket till Paris att det typ gör ont i mig om jag tĂ€nker för mycket pĂ„ det. Jag och mina frukostklubb:isar hade pratat om att Ă„ka dit nu i höst, men i och med Lizzies sjukhusvistelse och sĂ„ i somras sĂ„ har jag inte riktigt budget för det – det fĂ„r bli till vĂ„ren istĂ€llet. DET ÄR BARA SÅ LÅNGT DIT.
Och jag hade verkligen sett fram emot att se hösten i Paris. Eller ja, jag vill uppleva samtliga Ärstider i Paris och det kommer jag att göra ocksÄ. Case clased.

Ett annat stÀlle jag har satt upp pÄ min lista Àr Antwerpen. Har suttit och tittat pÄ om jag skulle kunna Äka dit sjÀlv över en helg, men jag sÄlde in det ganska bra för Matilda ocksÄ, sÄ det kanske blir vi tvÄ som Äker igen? Sjuuukt mysigt och intressant verkar det iaf.

Es war alles. Gonatt!đŸ‘‹đŸ»

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *