Home is where the heart is – men var är det, då?

Runt nyår och i början av året hemnet:ade jag som besatt. Jag ville ha en förändring och jag ville helst ha den förra veckan!!!!!!! Ja, lite så. Ni fattar. Sedan bestämde jag mig ju för att bo kvar i Drömmis ett tag till och istället fixa till lite, komplettera med de möbler som jag velat ha under en lång tid och fräscha upp badrummet (dvs byta ut den gamla toaletten och det läckande, fula handfatet). Nu är det klart och jag är jätteglad och nöjd! DET ÄR SÅ FINT! ❤


Och då, när ett projekt är avslutat, så känner jag direkt suget efter le big city skava i mig. Försiktigt, lite i taget, jobbar sig tanken på att bo närmare Stockholm, in i mitt medvetna igen. Det har såklart att göra med att jag har haft en lång, ljuvlig semester (trots att det var vidrigt varmt) och verkligen uppskattat det som gör Nynäs så fint, och nu har börjat jobba igen och blivit påmind om hur a) mycket jag älskar Stockholm och b) tröttsamt det är att pendla.


Så nu sitter jag och drömmer och föreställer mig själv i minimala små 20-talslägenheter på Söder, mysiga men små 1,5:or med kök i Vasastan och ändå någorlunda rimliga tvåor med rundade balkonger och stora fönsterpartier i sjöstan… *swoon*

Det jobbiga är ju bara att det är… så jobbigt att flytta. Fixa lånelöfte, panika över den absurda summan pengar banken anser att man är mogen att hantera, hitta lägenhet man gillar och vill ha, sälja lägenhet man bor i etc etc etc. Blir matt av bara tanken.

Alla bilder via weheartit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *