/Jag ba ”K, jag fuckar upp allt twice”/ Baby, du är bara lies, lies, lies/

Nu känns det verkligen som att sommaren tar sina sista andetag, eller hur? Kontoren börjar åter att fyllas efter den totala sommarmigreringen, kräftskivorna börjar dra igång och studenterna återvänder till sina pluggorter. 

Den här tiden känns alltid lite som en stor avslutningsfest och jag tycker det är så himla härligt – äntligen HÄNDER det lite grejer efter sommarens slöa lullande! Nu ska sommaren firas av, avsked äga rum, precis som återseenden (med kollegor, vänner som varit på annan ort, personen du brukar sitta bredvid på resan till jobbet etc).

Idag har det dessutom varit… ganska kallt?! 15-16 grader känns verkligen i det närmaste frostigt efter den här sommarens värmebölja. PERFEKT väder för mig och min dagen-efter-kvällen-före-trötta lekamen! Att kunna mysa in mig i min fåtölj, med min bok, i en collegetröja – det var verkligen exakt vad jag behövde idag. Allt medan regnet trummade mot balkongtaket till och från. Eeeeek! Myz overload.

Ska man orka sätta in permanenta extensions igen när det blir lite svalare temperaturer? Det här är clip ins, men jag saknar verkligen att ha det långa håret hela tiiiden, just nu. MEN gillar ju samtidigt det kortare.

Fortsättning följer, I guess.

P.S: HALLÅ jag har lyssnat sönders Little Jinder’s ”Pinocchio” i helgen, sedan den släpptes i fredags. ORKAR INTE HUR BRA DEN ÄR, ”HEJDÅ”-PLATTAN KOMMER ATT VARA SÅ JÄVLA FEEET. Det var allt. D.S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *