🌊 Shades of blue 🌊

Sommarens övergÄngar Àr underligt förvillande i Är. Den senaste veckan har jag stundtals glömt var pÄ Äret vi befinner oss, jag har pÄ riktigt liksom snubblat i tanken om nÄgon har nÀmnt nÄgot som ska hÀnda i höst t ex, och tÀnkt att det Àr superavlÀgset ju: Det Àr typ april nu?
Kanske beror det pÄ att det blev sommar i maj och man inte fick den dÀr övergÄngsperiden nÀr vÄren blir försommar?

Och idag!! IDAG (och igĂ„r med, för den delen) Ă€r det sĂ„ mycket höst i luften att jag gör en liknande kullerbytta i sinnet nĂ€r jag pĂ„minns om att det bara Ă€r mitten av augusti, inte september. It’s weeeeird, man.

Jag gillar ju hösten. BĂ„de de sjunkande temperaturerna, skiftande fĂ€rgerna och kĂ€nslan av nystart som den för med sig. Är taggad för den hĂ€r! 😍

Älskar att kunna ta pĂ„ mig en jacka igen, eller att ha en kofta nĂ€r man sitter ute pĂ„ kvĂ€llen – FÖR DET HAR VARIT FÖR VARMT FÖR DET HELA SOMMAREN!!!! – och att faktiskt lĂ€gga ner nĂ„gra extra minuter pĂ„ sminket igen, eftersom man förmodligen inte kommer att svettas bort det inom den nĂ€rmaste timmen.

Den hĂ€r sommaren var bĂ€ttre Ă€n jag förvĂ€ntat mig och jag kĂ€nner mig verkligen utvilad och sĂ„pass pĂ„fylld med d-vitamin att vintern kanske inte kommer att göra mig sĂ„ trött som den brukar (julpeppen till trots)…?! Den som lever fĂ„r se, und so weiter.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *