YES I AM smelling good✨

Jag vet inte om det har med åldern att göra, men jag har börjat känna mig bekvämare med att bära lite tyngre dofter det senaste året. Jag tycker fortfarande allra mest om lite tvåligare och friska dofter, som mina favvisar Chloé Love och 100 Bon Nagaranga/Santal Citronne, men jag känner mig liksom inte så ”kvävd” och besvärad av dofter som tar lite mer plats längre.

När vi åkte hem från Paris så fastnade jag för Scandal från Jean Paul Gaultier, så jag köpte den som body lotion och det tycker jag ger en precis lagom stark och tung doft av den. Jag tror att jag skulle tycka att parfymen kan bli lite övermäktig annars – med det inte sagt att jag inte är galen i doften! Dessutom påminner den mig ju om Paris, även om jag köpte den på flygplatsen på väg hem, så det blir ett extra lager av kärlek där. 😍

I måndags köpte jag Cacharel’s nya doft Yes I am, efter att ha provdoftat på den i fredags och fnulat lite över helgen. Den är väldigt frisk precis i början; toppnoterna är hallon och mandarin. Sedan är den blommig, med ett krämigt stråk av kardemumma. MUMS. Tycker verkligen om den!! Och så kan man ju inte motstå att bli kär i den läppstiftsformade flaskan… Ärligt talat så såg jag en reklamfilm för den på youtube och när jag såg flaskan var min första tanke ”Snälla, säg att du doftar gott också, så att det är befogat att köpa dig”. Heh.

Den gör sig så bra tillsammans med mina mini-”rengöringsmedelflaskor” från Moschino! 😄😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *