Det är bara livet, inga konstigheter, move along, people.

Den här veckan känns lite som mitt nagellack på tummen som ni ser på bilden. Lite som… avskavt nagellack. Som om färgen är lite bortskavd i livet just för tillfället.

Behold: En hemmatiger i sitt naturliga habitat.

Jag är oftast lite sen på bollen med att acceptera att det bara är en dålig vecka, när jag väl har det. Det vill säga: Något som alla har med jämna mellanrum, något fullt naturligt och i princip ofrånkomligt (i synnerhet när man har sådan helvetes-pms som jag har fått de senaste åren). 
Jag har blivit så van vid att se varningstecken för ångestperioder att jag alltid behöver någon dag eller två för att analysera vad jag faktiskt känner. Och ärligt talat är det ganska skönt att luta sig tillbaka i insikten att nej, jag är inte på väg in i MÖRKRET, utan det är bara en släng av gråmul som har lagt sig över mitt humör för en stund.

Den här bilden är ett par veckor gammal. Den här veckan är jag för uppfylld av självförakt för att ta selfies.

Här är iaf några saker som gör att jag tragglar igenom den här rövveckan:

  • Lyssna på Beastie Boys på maxvolym i mina Beats-lurar (Iphone-lurarna duger inte i dessa kritiska lägen). 
  • Tvinga mig ut och springa. Har lovat mig själv att springa minst 3x3km den här veckan, sprang i förrgår och idag. Idag bestämde jag mig först för att skita i det och skjuta upp dagens pass till imorgon, men när jag väl klev av bussen hade jag peppat mig själv såpass att jag faktiskt insåg att det skulle kännas 3000 gånger bättre om jag faktiskt tog tag i det ikväll.
  • Bokade in lurre med Henry imorgon. När jag känner mig såhär RÖVIG är mitt standard-mode att dra mig undan och bli totalt asocial, men jag blir alltid glad av våra luncher. 
  • Har en kul grej inbokad på fredag kväll. ✨ Det var förvisso planerat sedan förra veckan, men det är förträffligt passande att det är den här jobbveckans grande finale.
  • Plöjer ”serien för veckan/månaden”. Just nu kör jag igenom ”Peep show” på netflix, en riktigt störig och extremt rolig brittisk komediserie som min kollega Paul har tipsat om.

Tack och lov är det torsdag imorgon – jag har känt det som att det borde vara torsdag –  och därmed snart slut på veckan – sedan i måndags. 

be easy.
take your time.
you are coming
home.
to yourself.

– the becoming | wing

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *