/Gold and silver line my heart/

Hello? Hello?
Can you hear me?
I can be your China doll
If you like to see me fall
Boy, you’re so dope
Your love is deadly
Tell me life is beautiful
They think that I have it all
Lana Del Rey – Without you

Den här helgen har varit oförskämt bra och snabbt passerande i lika delar.

I fredags fyllde Jenny år (🙌🏻🎂) så på kvällen bjöds vi på mysmiddag hos henne. Igår hade jag en sådan där perfekt lördag som jag älskar: Lite strosande i Nynäs butiksutbud, uträtta ärenden och dricka kaffe under tiden. Springa en sväng. Och så på kvällen, då kom Matilda, Emelie, Linnea och Joppe hit innan vi skränade hela vägen ner till hamnen. Hade en SÅ SJUKT ROLIG KVÄLL.
Idag vaknade jag betydligt tidigare än jag trodde att jag skulle, så jag har fått massor gjort. Gått runt ringvägen, bakat bananbröd (bäst just nu!!), tvättat und so weiter.

Som sagt: En oförskämt bra helg. Det känns som att jag sparkade igång hösten på ett lyckat vis. (Det speglades i tarotkorten också!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *