Officiellt HÖST🍂

I go to Nature to be soothed and healed, and to have my senses put together.

John Burroughs

Det var en perfekt helg för hösten att kliva över tröskeln, stÀnga dörren bakom sig och helt ta över huset.

I lördags begav jag mig ut pÄ promenad i efterdyningarna av stormen Knut. Jag hade inte tÀnkt gÄ sÄ lÄngt, mest för att jag inte visste hur mycket jag skulle orka efter att ha varit sjuk i en vecka, men nÀr jag hade köpt min chailatte och kommit bort till NSS, dÀr jag tÀnkt vÀnda, sÄ kÀnde jag att havet och kustremsan var alldeles för lockande för att ignorera. 

Det visade sig att det fanns massor av energi i de hĂ€r benen! 🙃

PĂ„ tal om det sĂ„ har jag gett mig sjĂ€lv i uppdrag att ta tag i min trĂ€ning och kost under oktober. Inte bara för den mĂ„naden sĂ„klart, men planen Ă€r att jag ska kickstarta dĂ„. Jag har signat upp mig pĂ„ Tone It Up’s Fall Fitness Challenge och uppgraderat mitt medlemskap sĂ„ att jag kan streama trĂ€ningspass bĂ„de live och on demand i deras app.

Jag trivs inte med min kropp just nu; Jag hatar att behöva sÀga det, men det Àr bara sÄ det Àr. Jag kÀnner mig svag, degig, otonad. FÄr lÀttare ont i ryggen. Och kÀnner hur mitt ansikte pÄminner om en bulldog. 
INGEN AV DESSA SAKER ÄR SÄRSKILT KUL. ALLS. I synnerhet inte nĂ€r man tidigare har varit i bra form och vet hur bra det kĂ€nns att kĂ€nna sig stark och liksom… lĂ€tt.

Lördagsmorgon💕

IgĂ„r (söndag) var jag och Joppe hos mutti och hjĂ€lpte henne lite i trĂ€dgĂ„rden och blev bjudna pĂ„ middag. Sjukt mysigt att vara ute i höstsolen och pĂ„ta! Klippa vinbĂ€rsbuskar och samla ihop gammal fallfrukt. Och sĂ„ mammas mat pĂ„ det. 💘 FörĂ€ldrars mat Ă€r förĂ€ldrars mat Ă€r förĂ€ldrars mat, alltsĂ„. 

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *