Valsöndag

Yo.
Det har varit en lugn helg, jag tror att det behövdes. Det har absolut inte gjort mig något, MEN eftersom det har varit mycket festligheter de senaste… ehmm… månaderna, så blir det lätt att en viss rastlöshet infinner sig hos mig framåt eftermiddagen på lördagarna om jag inte har något planerat.
Ensamvargen i mig kryper dock alltid fram och tar kontroll över situationen innan jag börjar klättra på väggarna. 

Har röstat idag. Förra valet förtidsröstade jag, men har bara inte fått tummen ur för att göra det den här gången. Kändes dock lite högtidligt och fint att rösta på själva valdagen, I gotta say. Försökte piffa till mig lite innan och efteråt fikade jag och Joppe och snackade politik (och lite annat – men mest politik faktiskt!). 

Nu ska jag gå och lägga mig. 
Mer intressant än såhär blev det liksom inte idag. (Ärligt talat är jag för distraherad av valvakan för att komma på något vettigt att skriva.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *