Sista julen i Drömmis 1.0

Sakta sjunker det in, lite i taget: Nästa jul bor jag inte här! 
Ni får ursäkta nivån av cheesy, men eftersom jag har en tendens att bli melankolisk så känns det både pirrigt förväntansfullt – och lite sorgligt. Vilket ju inte är konstigt egentligen: Jag har firat åtta (!!) jular i det här hemmet, innanför de här väggarnas varma trygghet. 

Jag klippte av mig det mesta av mitt hår igen nu i december – hos frisören, inte själv, som omväxling! Blev jättenöjd. Hade glömt hur skönt det är att ha fått en GOOD CUT. 😉

Eftersom lägenheten inte lagts ut på hemnet än (sker efter nyår) så har jag inte satt igång med packning och sådant. Det är ju en fördel om det ser så mysigt ut som möjligt till visning, liksom. Men jag längtar efter att sätta igång – förmodligen kommer det att kännas mer på riktigt då, även om jag förmodligen kommer att nypa mig i armen dagligen åtminstone den första månaden efter att vi flyttat in i mitt nya hem – Drömmis 2.0. (Haha)

Just ja. Vi. Vi:et utgörs inte längre av en trio i form av mig, Lizzie och Puff, utan en duo. I mitten av november tog jag avsked av min surtant. Älskade, underbara, fantastiska lilla katt… Jag saknar henne. MYCKET.

Så nu är det jag och Puff. Och vi är ju ett starkt team, förstås. Med lite omplåstrade hjärtan plogar vi vidare framåt!

De här MAGISKA kattmuggarna fick jag av Julia i julklapp! Av resten av familjen fick jag bl a fina lakan och 2x smart teförvaring – jag längtar efter att se allt i mitt nya heeem!

Sista julen i Drömmis 1.0 alltså. Den har varit bra. Det har varit ett ganska omtumlande år både för mig personligen och många runtomkring mig, men jag tror verkligen att vi allihop har landat och rätat på oss igen efter en brutal nedstigning.  
Jag hyser ju i regel en stark motvilja mot nyår och ”Förhoppningar, Mål och Annat tjafs AB”, men jag kliver verkligen in i 2019 med inställningen att det kommer att bli ett ljust år. För mig och de jag bryr mig om. Och det känns FANTASTISKT!!!!! På riktigt!!

Min prins alltså. Livet skulle vara EXTREMT trist utan den här lilla tigern vid min sida.
Bonuspoäng till alla som hittar PICKLE RICK inom 15 sekunder! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *