Januari är en underlig månad

Torsdag och äntligen fredag imorgon. Dessutom är det pappas födelsedag idag!🌟❤️

Just nu är jag så vilse i tiden, det förekommer stunder då jag på riktigt blir osäker på om det är höst eller vinter, vilken dag det är och vad som hände vilken vecka. Jag längtar efter vår och ljusare kvällar, efter att känna mig manad att gå ut på kvällarna istället för att kura upp i soffan med Red Dead Redemption 2.

(Även om jag ääälskar spelet så längtar jag efter att vistas utomhus irl, that’s all I’m sayin’.)

Jag längtar till Paris, har lovat mig själv att jag ska dit minst 2 ggr i år.

Jag längtar efter min flytt, något så in i helvete.😅✨ Vill bara få försäljningen av Drömmis 1.0 klar så jag kan tillåta mig själv att börja beställa möbler och dylikt!

Och så känner jag en så stor, så stor kärlek för mina vänner. Årets inledning har verkligen fått en att inse hur plötsligt ens värld kan förändras för att aldrig någonsin bli densamma och det… Ja, det är förkrossande. Fy. Livet är underligt och orättvist och så mycket saker på en och samma gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *