Massor att göra och noll aning om varför jag inte börjat än

Imorgon är det visning av Drömmis och jag behöver städa och röja som en tok idag. Jag ska iväg en stund mitt på dagen och sedan även ikväll, så det är inte som att jag har shitloads av tid för detta heller. Likväl har jag nu suttit och dragit mig i vanlig ordning, med frukost och efter-frukost-kaffe. 
Orkar inte med mig själv.

Behövde bara titta in och säga hej. Och att ni får hålla tummarna för att visningen går bra och att vi får till en försäljning så fort som möjligt, så att jag kan slappna av och bara fokusera på flytten! För utan försäljning, ingen flytt, obvi. BOSTADSMARKNADEN THESE DAYS, AMIRITE? *rycker på axlarna*

Okej, ska svepa sista kaffet nu och sedan sätta igång. Jag behöver ta en dusch innan jag beger mig sedan, så har 2 timmar som ENDAST ska gå till detta nu, sedan ungefär 1,5 timme när jag kommit hem igen. 

GO GO GO.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *