Lördagspeppen✨💎

Idag vaknade jag med den bästa känslan i magen jag haft på väldigt länge – MENSVÄRK TILL TROTS! Helt ärligt – om min lägenhet bara kunde ta och bli såld nu så skulle jag känna ett lugn inom mig som jag inte upplevt under en väldigt lång tid. Vi pratar ÅR.

Om en vecka släpper en av mina favoritartister det senaste året sitt nya album; ”Betty”.
Den här veckan har jag lyssnat mycket på hennes album ”The Valley”, i synnerhet dessa två låtar. Kolla på videon och ERKÄNN att det inte går att inte ryckas med i viben?

Det är RÖVVÄDER idag, så jag tänker inte vistas utomhus förrän jag är så illa tvungen om jag vill kunna hänga med mina gullisar hos Minea ikväll. Jag kommer att träna, tvätta och fixa hemma. MYSA BA. Hoppas att er lördag behandlar er väl! 🥰

Denna skitiga KALUFS ska tvättas idag också! Kuuuligt va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *