Mission: Drömmis 2.0

Cause how do you know where you’re going, if you really don’t know who you’ve been?

[…]

When you’re lost out there and you’re all alone
A light is waiting to carry you home
Everywhere you look

”Everywhere you look” ( ”Full House” theme)
foto via Celeste Escarcega | celeste.escarcega @ instagram

För ett par veckor sedan hittade jag Celeste på instagram och blev helsåld ÖGONBLICKLIGEN. Hon bjuckar helt enkelt på riktigt drömmiga inredningsbilder, precis i den stil som åtminstone jag omöjligt kan stå emot. Fick typ skavsår på tummen av allt tap-tap:ande med likes, skärmdumpar och sparande i olika mappar på appen.

foto via Celeste Escarcega | celeste.escarcega @ instagram

Det handlar liksom om KÄNSLAN. Den där fingertoppskänslan som är så rackarns svår att… ja, pun unintended men i brist på annat uttryck: sätta fingret på. De olika tonerna av gammelrosa, off-white och grönt från växterna – det blir så behagligt för ögat.

foto via Celeste Escarcega | celeste.escarcega @ instagram
foto via Celeste Escarcega | celeste.escarcega @ instagram

Rent ”möbelmässigt” så är det inte såhär jag kommer att inreda min nya lägenhet, men det är just VIBEN jag inspireras så starkt av. Känslan för detaljer.
(Jag har snarare inspirerats väldigt mycket av Josefin Dahlbergs mysiga inredningsstil när jag planerat mina inköp och lösningar, fyi!)

foto via Celeste Escarcega | celeste.escarcega @ instagram
foto via Celeste Escarcega | celeste.escarcega @ instagram

Idag känns det som om nedräkningen börjar på allvar: Den 19:e mars har jag tillträde till min lilla, underbara vindslägenhet som jag redan ÄLSKAR SÅ MYCKET. Från och med nu kan jag börja prata VECKOR istället för månader! Iiiihhh!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *