My ”I don’t have to run”-day

”Hur går det med flytten, Jessica?”

Jo, tackar som frågar, det går… framåt. Veckan som varit har bestått av ungefär 50/50 av dessa två element:
– Röja och gå igenom skit som ska slängas eller lämnas bort.
– Inköp av diverse produkter och prylar till nya lägenheten.

Jag har även ordnat med adressändring, bokat flyttbil och flyttstäd samt kikat på bredbandsalternativ och funderat på om jag ska orka byta elbolag eller bara flytta skiten. Ja, ni hör. Inte direkt spännande, sexiga detaljer.

I fredags gjorde jag dock ett välbehövligt avbrott från flyttfix. Det var dags för introduktionsdag och start av kursen jag ska läsa på Berghs School of Communications i vår: Copywriting!

Kursen är på distans, så jag kommer inte att vara på plats i skolan igen förrän när kursen avslutas i juni. HOWEVER: Det var kul att få träffa en del av mina kurskamrater och få ett ansikte på dem vars texter jag kommer att få ta del av under våren och som kommer att ta del av mina. Läskigt och kul. Utöver det var det några timmars givande och inspirerande föreläsning av vår lärare.

Utöver skolan så hade jag ett möte på förmiddagen, på Söder Mälarstrand. Promenaden därifrån var oförskämt solig, kall och fin.

Igår bjöd jag Joppe på middag på Kroken, som en slags ”delbetalning” för hur mycket han ställer upp och hjälper mig med min flytt. Min nya favvodrink där är ”Appearence”. Lika fluffig som den är frrrriiisk och god.

Nu ska jag ta tag i den här dagen! Klä på mig, ta mig ut och uträtta lite ärenden, dricka kaffe. PUSS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *