There’s magic in everything, if you look for it✨

Fredag! Åh, uuuunderbara fredag. Du gulliga, rara lilla fluffboll till dag.

Idag behövde jag verkligen just det här kortet. Jag visste att det fanns där i kortleken – och det var nästan som att det hörde mig.

När Josefin hade detta som Monday Mantra på sin blogg så tyckte jag att det låg så mycket fint i allt som de där små orden kan bära på. Det känns tröstande, uppmuntrande, ”kom igen, vad väntar du på:igt”.

Idag när jag drog det precis när jag hade vaknat, så sa det mig att ”det här är tecknet på att du inte behöver vara orolig, tecknet på att det här ÄR det bästa som kunde hända och att allt kommer att bli väl. Det här är tecknet du kan ge dig själv på att du är på rätt plats”.

Nu är jag på väg hem och jag tänker äta CHIPS som belöning för att jag överlevt mensvärken från helvetet, som har haft klorna i mig sedan igårkväll. IGÅR FUCKING KVÄLL!! Jag 👏🏻 är 👏🏻 värd 👏🏻 chiiips!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *