These are the days / When you wish your bed was already made đŸŽ¶

En PERFEKT MORGON för att plocka ut alla fönster i en lÀgenhet!!

Jag fick nya fönster i min lĂ€genhet igĂ„r. Det blev sĂ„ fint – till slut, jag kommer till det strax – att jag nĂ€stan blir lite ledsen av tanken pĂ„ att jag inte ska bo kvar. Ja, om jag nĂ„gonsin fĂ„r lĂ€genheten sĂ„ld, dĂ„.

NĂ€r jag kom hem och kramade Puff i en evighet pga dĂ„ligt samvete över att han behövt vara hemma under tiden hantverkarna rev och slet och fixade, sĂ„ möttes jag Ă€ven av ett helt sjuuukt skitigt golv och en ĂŒberdammig lĂ€genhet överlag. Dessutom hade ju jag haft turen att fĂ„ mitt fönsterbyte planlagt till Ă„rets hittills kallaste dag (typ?), sĂ„…. well, lĂ„t sĂ€ga att min lĂ€genhet inte var sitt vanliga hemtrevliga jag.

Fick hem Josefin Dahlbergs fina FEEL GOOD CARD DECK igĂ„r, det lilla paketet lĂ„g och vĂ€ntade i hallen nĂ€r jag kom hem till min smutsiga, iskalla lĂ€genhet. SĂ„ fin. 💛 Och kortet som jag drog… ja, det var som om det försökte trösta mig lite i min frustration.

Det var med andra ord bara att sÀtta igÄng att stÀda. Ta bort och slÀnga ut tÀckplast, dammsuga, skura golv, dammtorka.
NÀr sedan Albin (som inte bara Àr min vÀn utan ocksÄ mÀklare) ringde och berÀttade att spekulanter pÄ lÀgenheten Ànnu en gÄng bestÀmt sig för att inte slÄ till, sÄ nÄdde min bitterhet och sjÀlvömkan maxnivÄer och jag spenderade resterande tid av de totalt 2,5 timmarna det tog att stÀda, med att grina som ett litet barn av ren frustration.

Det varade inte lÀnge, men fan vad FINT det Àr med snö och iskyla ÀndÄ.

Jag Àr bara sÄ trött och frustrerad pÄ hela lÀgenhetsgrejen just nu. Vill ju bara fÄ vara glad och lycklig och SE FRAM EMOT att flytta till min nya lÀgenhet, i lugn och ro. Men det kÀnns som att jag Àr dömd att bo i den hÀr lÀgenheten i all evighet, vare sig jag vill eller ej. Och nu VILL JAG JU INTE det lÀngre!!! Jag Àr redo för avskedet. TyvÀrr verkar inte lÀgenheten vara det.

Jag tĂ€nkte slĂ„ till pĂ„ ett par nya bĂ„gar. AnvĂ€nder ju bara glajer hemma, men det Ă€r ju kul att kĂ€nna sig piffig Ă€ven om man bara myser runt i pyjamasbrallor pĂ„ kvĂ€llen. Jag har bestĂ€mt mig för modellen ”Paris” (sĂ„klart!) frĂ„n Nividas, och mĂ„ste bara bestĂ€mma mig för om jag ska ha dusty pink eller tortoise. Dessa BESLUT alltsĂ„.
Ville ha med den hÀr bilden i inlÀgget för att Puff Àr sÄ RACKARNS tjusig, stÄtlig och gullig hÀr. Min lilla plutt!
Den hĂ€r tröjan Ă€r min nya favvo nĂ€r det kommer till hemmamys. Fyndad pĂ„ H&M’s rea för 50 spĂ€nn!!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *