”A Parisienne always has a good reason to be sitting on a bench.”

Det är vår! Kanske säger jag det här varje år, men i år känns det MER ÄN NÅGONSIN som om våren bara bär med sig fantastiska saker. Jag brukar känna en stark melankoli mitt i de dansande vårkänslorna, men i år är den påtagligt frånvarande.

Det är KLART att det har att göra med var jag befinner mig i livet: Tre väldigt stora saker har fallit på plats under en väldigt kort period.

  • Jag har fått en ADHD-diagnos!
  • Jag har fått nytt jobb!
  • Jag har flyttat!

Jag ser till och med fram emot sommaren! Tror jag. Jo? Jo! Det gör jag bannemej. TROTS att jag ju inte kommer att ha någon betald semester att ta ut. Det gör inget. Jag hyser så stora förhoppningar och har en så bra magkänsla gällande mitt nya jobb att det känns okej att spendera sommaren på plats. (HAH!! Klipp till mitten av juli när varenda jävel man känner är ledig och jag förmodligen kommer att vara superbitter över min icke-ledighet. OH WELL.)

Älskar min sovhörna. ÄLSKAR DEN!!!!!

Nu är det iaf lördag förmiddag och jag ska göra mig iordning för att ta mig ner på stan och därefter promenera en sväng. I VÅRSOLEN. *fånigt saligt svenne-leende, kisande upp mot soooolen*

Är så lycklig över min fina taaavla med poster och ram från Desenio. Det är rosa dörrar i Paris. FÖR ATT ALLT I PARIS ÄR HELT FUCKING MAGISKT. (Och ja, jag längtar väldigt mycket till Paris atm. Märks det? Heeehh.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *